Tehdas tanssii -festivaali | Reija Wäre & UMC-Dance Company: Movements – Motions – Mindsets

Taitavan ja tyylikkään UMC-Dance Companyn uusin tanssiteatteriteos.

Taitavasti ja tyylillä UMC tuli osoittaneeksi mitä tanssiteatteri parhaimmillaan on – kuin kuulisi ajatukset” – Laura Laakso / KSML 15.5.2019

Jyväskylästä kotoisin olevan UMC-Dance Companyn tanssijoita on nähty niin teatterinäyttämöllä, tv-studioissa kuin konserttiareenoillakin ja nyt Suomen kysytyimpiin kuuluva ohjaaja-koreografia Reija Wäre täydentää ryhmän katutanssitaustaa tuomalla mukaan oman ainutlaatuisen ammattitaitonsa tarinaa kuljettavista näyttämötaiteista ja nopeatempoisista tv- ja elokuvaproduktioista.

UMC-Dance Companyn uusin teos Movements – Motions – Mindsets käsittelee tanssin ja puhutun tekstin kautta läheisten ihmisten merkitystä ja yksilön ainutlaatuisuutta ryhmän sisällä. Esiintyjät saapuvat lavalle ollakseen avoimia ja rehellisiä ja suhtautuakseen itseensä lempeällä huumorilla inhimillisyyttään piilottamatta – ja tanssiakseen kuten vain silloin voi, kun kokee juuri siinä olevansa kaikkien onnellisin ja lähinnä itseään ja tunteitaan.

UMC-Dance Companylle on kautta yli kymmenvuotisen historiansa ollut tärkeää tuoda tanssin ilmaisuvoimaa ja tietoisuutta lajista myös kouluihin ja erilaisiin oppilaitoksiin ja tämäkin teos sopii paitsi katu – tai nykytanssista kiinnostuneille katsojille myös tanssin katsomiseen aiemmin tottumattomalle yleisölle.

Koreografia: Reija Wäre ja UMC-Dance Company
Tanssijat: Sanaz Hassani, Anni Minkkinen, Pete Rahikainen ja Veera Venho (Liisa Tirkkosen tilalla)

Liput 21 € / 14 €.

Tarkistathan ajantasaiset tapahtumatiedot verkkosivuiltamme: www.tehdastanssii.fi

Festivaalin päivittyvä korona-info: www.tehdastanssii.fi/post/koronainfo

Tehdas tanssii -festivaali on vuotuinen hyvän mielen tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmistoon kuuluu kursseja, esityksiä ja maksuttomia yleisötapahtumia. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Ville Mäkäräinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Miniteatterin Verstas-näyttämö

Verkatehtaankuja 5, Hämeenlinna

7.8.2021

19.00