Tehdas tanssii -festivaali | Tanssielokuvanäytös Yhdessä

Koko perheelle|Tapahtumat

Puhuttelevia ja visuaalisesti ainutlaatuisia kotimaisia ja ulkomaisia tanssin lyhytelokuvia. Tanssielokuvanäytöksen on kuratoinut Kati Kallio.

Tehdas tanssii -festivaalin tanssielokuvanäytös koostuu kansainvälisistä lyhytelokuvista, joiden yhteisenä teemana on yhteisöllisyys – yhdessä kokeminen, jakaminen, toisiinsa tukeutuminen.

Tanssitaiteilija Kati Kallio on kuratoinut vaikuttavan tanssielokuvanäytöksen Tehdas tanssii -festivaalille. Kallion yhteistyö Amsterdamilaisen CinedansFest festivaalin kanssa tuo Hämeenlinnaan kansainvälisesti tunnustettuja elokuvia. Näytös esittelee laaja-alaisesti tanssielokuvan moninaisuutta. Katsottuasi nämä tutustut hyvin tanssielokuvaan lajina.

Tanssielokuvaa ei sido muoto tai genrerajat. Se on vahvojen taidemuotojen fuusio ja oma kehittyvä lajinsa. Tanssielokuva sopii kaikille!

Elokuvanäytöksen kesto on noin 75 min, jonka jälkeen yleisöllä mahdollisuus osallistua yleisökeskusteluun.

LISÄTIETOA JA NÄYTÖKSEN ELOKUVAT ›

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä. Tervetuloa Hämeenlinnaan 5.-7.8.2022!

Tehdas tanssii -festivaali

Arttu Salo

Esitykset

Osta lippu
Map

Bio Rex Hämeenlinna

Paasikiventie 2, Hämeenlinna

7.8.2022

14.30