Tehdasfestivaali Manifesti | UMC Dance Company: Movements – Motions – Mindsets

UMC:n uusin teos Movements - Motions - Mindsets käsittelee tanssin ja puhutun tekstin kautta läheisten ihmisten merkitystä ja yksilön ainutlaatuisuutta ryhmän sisällä.

Koreografia: Reija Wäre ja UMC Dance Company

Jyväskylästä kotoisin olevan UMC Dance Companyn tanssijoita on nähty niin teatterinäyttämöllä, tv-studioissa kuin konserttiareenoillakin ja nyt Suomen kysytyimpiin kuuluva ohjaaja-koreografia Reija Wäre täydentää ryhmän katutanssitaustaa tuomalla mukaan oman ainutlaatuisen ammattitaitonsa tarinaa kuljettavista näyttämötaiteista ja nopeatempoisista tv- ja elokuvaproduktioista.

UMC:n uusin teos Movements – Motions – Mindsets käsittelee tanssin ja puhutun tekstin kautta läheisten ihmisten merkitystä ja yksilön ainutlaatuisuutta ryhmän sisällä. Esiintyjät saapuvat lavalle ollakseen avoimia ja rehellisiä ja suhtautuakseen itseensä lempeällä huumorilla inhimillisyyttään piilottamatta – ja tanssiakseen kuten vain silloin voi, kun kokee juuri siinä olevansa kaikkien onnellisin ja lähinnä itseään ja tunteitaan.

UMC:lle on kautta yli kymmenvuotisen historiansa ollut tärkeää tuoda tanssin ilmaisuvoimaa ja tietoisuutta lajista myös kouluihin ja erilaisiin oppilaitoksiin ja tämäkin teos sopii paitsi katu – tai nykytanssista kiinnostuneille katsojille myös tanssin katsomiseen aiemmin tottumattomalle yleisölle.

Movements – Motions – Mindsets nähdään Turussa osana Tehdasfestivaali Manifestin ohjelmistoa.

Tanssijat: Sanaz Hassani, Liisa Tirkkonen, Anni Minkkinen, Pete Rahikainen
Koreografia: Reija Wäre

UMC Dance Company: Movements - Motions - Mindsets

Esitykset

Osta lippu
Map

Manilla-teatteri

Manilla, Itäinen Rantakatu 64, Turku

19.9.2020

17.00