URB 19 festivaali| JUCK

Räjähtävää energiaa naiskatutanssijoiden omilla ehdoilla!

JUCK on vahva, räjähtävä, iloinen, mellakoiva ja anarkistinen teos, jossa jokainen esiintyjä ottaa omilla ehdoillaan feminiinisyyden haltuunsa.

JUCK on performanssi. JUCK on raaka. JUCK on ruotsia ja tarkoittaa työntöä.

Kuuden ihmisen rykelmä, kaikilla yllään koulutytön univormu; hame, paitapusero ja musta kravatti. Ensimmäinen nylkäytys tapahtuu ehdottelevan teknobiitin tahtiin. Voimistuessaan nylkytys saa uusia merkityksiä, kehittyen, mukautuen ja muuntuen.

JUCK on voimakas, räjähtävä, iloinen, mellakoiva ja anarkistinen teos, jossa jokainen esiintyjä ottaa omilla ehdoillaan feminiinisyyden haltuunsa. JUCK on feminiinisyyden uusia ilmaisutapoja hyödyntävä hillitön performanssi, joka herättää uteliaisuutta, häpeää, inhotusta ja vilpitöntä iloa. Me kasvamme vahvoiksi. Lähtiessämme esityksestä huomaamme saaneemme tartunnan.

“JUCK vaatii ja ottaa tilansa ja yleisönsä täyden huomion; keskiössä oleva liike kehittyy eri muodoissa ja voimakkuuksissa, kasvaen manifestiksi naisen seksuaalisuudesta ja vapautumisesta miehisen katseen alta.” -Tuomariston perustelut (Bibu 2016 Performance Art Biennal for Children and Youth in Sweden)

Kesto: 50 minuuttia
Koreografia ja konsepti: JUCK
Musiikki: Eric Sjögren
Esiintyjät: Feyona Naluzzi, Shirley Harthey Ubilla, Tarika Wahlberg, Cajsa Godeé, Emelie Enlund, Madeleine Ngoma
Valosuunnittelu: JUCK ja Tobias Hallgren / Angela X Ariza

Lue lisää URB-festivaalin sivuilta

Marta Thisner

Esitykset

Osta lippu
Map

Stoa, Teatterisali

Turunlinnantie 1, Helsinki

11.6.2019

19:00