Vera Lapitskaya & Julyen Hamilton: Polar and Sextant

Vera Lapitskayan ja Julyen Hamiltonin liikettä, ääntä ja tekstiä yhdistelevä tanssiteos.

Muutosten maailmassa jotkin muutokset ovat avoimia ja jotkin salaisia. Esitys tarjoaa sekä todisteita omilla kiertoradoillaan liikkuvista kehon, pään ja sydämen sisäisistä maailmoista että taustaa näille maailmoille. Tanssiva keho, pohtiva pää ja liikkuva sydän ovat meidän työkalujamme. Me puhumme yksinkertaisesti – sinä voit katsoa ja kuunnella kaikessa monimutkaisuudessasi. Siinä kaikki.

Konsepti, esitys: Julyen Hamilton, Vera Lapitskaya

JULYEN HAMILTON
on Englannissa syntynyt ja maailmalla toimiva tanssija, koreografi, runoilija, opettaja sekä muusikko. Hän on tehnyt koreografioita ja esiintynyt ympäri maailmaa 40 vuotta. Vuodesta 1990 lähtien hän on tehnyt yli 100 sooloteosta. Hamiltonin teoksissa liike, teksti ja valo lomittuvat omintakeiseksi liikekieleksi.
Lisätietoja: http://www.julyenhamilton.com/

VERA LAPITSKAYA
on Venäjällä syntynyt ja nykyään Helsinkiin rantautunut tanssitaiteilija. Vuodesta 2009 alkaen hän on sekä työskennellyt itsenäisenä sooloartistina että tehnyt yhteistyötä muiden taiteiljoiden kanssa, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hän lähestyy tanssitaidetta monialaisesta näkökulmasta, joka suo tanssille tilaa kohdata musiikin, runouden, maalaustaiteen, ja muut taiteenmuodot.
Lisätietoja: http://www.movementinfocus.com

Patrick Beelaert

Esitykset

Osta lippu
Map

Kulttuurikeskus Caisa

Kaikukatu 4, Helsinki

10.11.2018

19