Virgin Milonga II

Virgin Milonga tarjoaa kokonaisvaltaisen Improtangokokemuksen. Tule tanssimaan, kuuntelemaan ja katsomaan nykytangoa valovoimaisten tanssijoiden ja muusikoiden seurassa.

Virgin Milonga Musiikkitalon klubilla 24.11.2017 klo 19.00-23.00

Tervetuloa VIrgin Milongaan !
Virgin Milonga on jatkoa viime vuoden menestyksekkäälle tangoillalle. Tule kokeilemaan ja kokemaan Improtangoa huipputekijöiden seurassa! Luovuus ja aito kommunikaatio ovat Improtangon peruspilarit. Tiedossa kokonaisvaltainen tanssikokemus! Virgin Milonga tarjoaa helposti lähestettyvän ja rennon Improtangoillan. Tervetuloa kaikki ensikertalaiset ihastumaan Improtangon maailmaan ja tangon konkarit tanssimaan ja nauttimaan upeasta ohjelmasta Musiikkitalon klubilla. Ohjelmassa mm. Improtango-opetusta,tanssi-ja musiikkiesityksiä valovoimaisten tanssijoiden ja muusikoiden esittäminä. Minna Tuovisen, Martin Heslopin, Mikko Heleniuksen ja Mercedes Krapovickasin lisäksi illassa esiintyvät sellisti Iida-Vilhelmiina Sinivalo, ja koreografi/tanssijat Jarkko Lehmus ja Milla Virtanen. Virgin Milonga päättää koko syksyn ajan kestäneen Improtangokiertueen.

Ilta alkaa Improtango opetuksella. Improtango on koreografipari Tuovisen ja Heslopin luoma uniikki ja moderni lähestymistapa tangoon. Improtangossa ei opeteta miten tehdä tangoaskeleita vaan miten niitä luodaan. Kuka tahansa pääsee kokemaan tangon hurmosta helposti lähestyttävien harjoitusten avulla. Tuntia säestää argentiinalainen bandoneonisti Mercedes Krapovickas.

Tunnin jälkeen voi tanssia ja työstää opittuja asioita Krapovickasin tunteikkaan musiikin tahdissa. Ilta jatkuu nykytangoesitysten parissa. Tuovisen ja Heslopin intensiivisen dueton lisäksi Jarkko Lehmus ja Milla Virtanen tuovat tangoon luovuutta, herkkyyttä ja voimaa Improtangon hengessä. Duettojen musiikista vastaa tango duo Mikko Helenius ja IIda-Vilhelmiina Sinivalo. Esitysten jälkeen voi luoda oman Improtangodueton Tuovisen ja Heslopin opastamana. Ilta loppuu milongaan.

Liput 25 € ja 17 € (sis. palvelumaksun, lippuja saa myös ovelta)
Naulakkomaksu 2 €
Tilassa tarjoilu koko illan ajan

https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtuma/virgin-milonga-ii

Improtango

As2wrists Dance Company

Martin Heslop

Esitykset

Osta lippu
Map

Musiikkitalo ravintola/klubi

Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki, Helsinki

24.11.2017

19.00-23.00