Vois´olla -demo

Nykytanssi

Liikelaiturin syksyn House-taiteilija Hanna Kahrola työryhmänsä kanssa perehtyy oletuksiin. Työryhmä demoaa ihmisliikkeellä, valoilla ja materiaaleilla galleriamaisessa Liikelaituri-tilassa liikkeellisiä ja tilallisia installatiivisia malleja.

Mitä voisi olla? Mitä sitten tehtäisiin? Millainen on tulevaisuus? Minkälainen ihminen voisi olla tulevaisuudessa, entä minkälaista ihmisliike? Mitä voisi olla liike, tunne, ilmiö, asia…

Liikelaiturin syksyn House-taiteilija Hanna Kahrola työryhmänsä kanssa perehtyy oletuksiin ja olettaa kaikenlaista. Toisaalta, ei ole tarkoitus olettaa mitään, vaan kaikki on periaatteessa mahdollista. Taiteellisessa prosessissa perehdytään ilmiöiden mahdollisuuksiin ja esitellään totena ja olemassaolevana sellaista, joka voisi ainakin teoriassa olla mahdollista. Prosessin lopputulemana työryhmä kokoaa ihmisliikkeellä, valoilla ja materiaaleilla galleriamaiseen Liikelaituri-tilaan liikkeellisiä ja tilallisia installatiivisia malleja. Oletettavasti.

Projektin toteuttaa tanssitaiteilija Hanna Kahrola yhdessä Tampereen konservatorion tanssijaopiskelijoiden Ruby Ekblomin, Hans Kähkösen ja Mira Waltan sekä pirkanmaalaisten tanssin ammattilaisten Helena Kekäläisen, Antti Marjakankaan ja Tuija Touhusen kanssa. Työryhmä työskentelee Tampereella Liikelaituri­lla neljä viikkoa lokakuussa 2016. Työtapa on kollektiivinomaista ja tapahtuu tasavertaisessa taiteellistutkimuksellisessa prosessissa. Projektissa tanssitaiteilijat käyttävät liikeimprovisaatioon perustuvia ryhmä-­ ja yksilölähtöisiä työmenetelmiä sekä aiheeseen liittyviä tekstejä liikkeellisen työnsä tukena.

Liput: 5 €, varaukset: toimisto@sisasuomentanssi.fi / 050 3528 138 sekä tuntia ennen esityksen alkua ovelta.

Teosprojekti toteutuu Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen puitteissa ja tuella.

Liikelaiturin nettisivut

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, 1. krs., Tampere

28.10.2016

19:00

29.10.2016

19:00