Täydenkuun Tanssit | Yeinner Chicas: Metamorphosy 2.0

Esitys|Koko perheelle

Yeinner Chicas: Metamorphosy 2.0

Jokainen elävä olento tarvitsee oman evoluutiosysteeminsä, sarjan muutoksia, jotka mahdollistavat turvallisen muuttumisen säilyttäen lajityypilliset piirteet. Nämä prosessit ovat vastineita jatkuviin muutoksiin lajin elinympäristössä.

Metamorphosis 2.0 -teoksen ajatus nousee tarpeesta näyttää tämä kaikessa elollisessa tapahtuva evoluution prosessi. Teos, joka on syntynyt seuraamalla tietyn elinympäristön kasvi- ja eläinkunnan liikettä, on uniikki niille ympäristöille, joissa tämä tutkimus on tehty ja konsepti saanut alkunsa.

Yeinner Chicas syntyi ja kasvoi Nicaraguassa ja asuu tällä hetkellä Espanjassa. Hän valmistui koreografiksi ja tanssijaksi Nicaraguan Nykytanssi ja Folklore opistosta. Tänä päivänä Chicas jatkaa kokeellista prosessiaan nykytanssin saralla luoden kokeellista liikettä, hakien dialogia etnisen taustansa ja nykytanssin välille. Osa hänen viimeisistä teoksistaan, kuten Lagrimas Negras, Metamorphosis, Who Cares?, Smart, Punto en comun, Outopia ja Vientre on nähty näyttämöillä eri puolilla maailmaa.

Koreografia ja tanssi: Yeinner Chicas
Musiikki: Andy Stott (On Oath – Time Away )

Kesto: n. 20 min
Ikäsuositus: sopii kaikille
Liput: ilmainen

Täydenkuun Tanssit -festivaalin kotisivut

Igor Bekagaev

Esitykset

Osta lippu
Map

Tori/Makasiinitori

Antintie 4, Pyhäjärvi

23.7.2022

12.00