Yksin Sateessa? -festivaali | Ulla Mäkinen & työryhmä: Utopia

Nykytanssi

Tunnin ajan tarjoamme toivoa, haaveita, lempeyttä ja lohtua kanssakulkijoillemme taiteen ja kasvien äärellä. Mitä jos annamme itsemme uskoa parempaan tulevaan?

Utopia – muinaiskreikan sanasta topos eli paikka sekä sen kieltävä etuliite u – tarkoittaa sananmukaisesti paikkaa, jota ei ole. Tanssijat, yhdessä muusikon ja valosuunnittelijan kanssa täyttävät kasvihuoneen liikkeellisillä ja verbaalisilla utopiamaisemilla: tarinoilla optimismista, mahdottomasta, epärealistisesta – tai ehkä sittenkin jostain ihan mahdollisesta?

Tunnin ajan tarjoamme toivoa, haaveita, lempeyttä ja lohtua kanssakulkijoillemme taiteen ja kasvien äärellä. Mitä jos annamme itsemme uskoa parempaan tulevaan? Tilasta voi tulla ja mennä vapaasti teoksen aikana.

Konsepti ja ohjaus: Ulla Mäkinen
Tanssi: Ronja Antikainen, Anniina Dyster, Karoliina Kauhanen, Joanna Kerkelä, Sofia Keto-Tokoi, Viki Kontopoulou, Jessica Kräkin, Laura Kärkäs, Jenna Laurila, Mira Mattila, Milla Ovaska, Matti Palviainen, Niko Rantanen, Jade Rosenbom, Oonasofia Saukkonen, Elle Turunen
Valot: Eetu Hotti
Äänimaailma: Ilmari Tiitinen
Kuva: Christopher Lund
Kesto: 60 min

Tanssijat ovat Riverian tanssin koulutuksen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoita.

Vapaa pääsy!

Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Christopher Lund

Esitykset

Osta lippu
Map

Kasvitieteellinen puutarha Botania

Heinäpurontie 70, Joensuu

1.12.2018

12:00