Yksin Sateessa | Joona Halonen: Näkyviin liikutettu

Nykytanssi|Ensi-ilta

Joona Halosen koreografia Näkyviin liikutettu saa ensi-iltansa Yksin Sateessa -festivaalilla. Teos on toteutettu Riveria Outokummun tanssin koulutuksen ja Yksin Sateessa -festivaalin yhteistyönä.

Ajatus voi olla muutaman sekunnin ikäinen. Teoksessa nähdään intuition, päättelyn ja affektien synnyttämiä ruumiillisia representaatioita täällä olemisen kokemisesta. Viidentoista tanssijan liikeinstallaation sinfoniassa kohtaamme rajallisten ja rajattomien ajatusten muodostamia kehollisia nykyhetkiä.

Koreografia: Joona Halonen
Tanssi: Riveria Outokummun tanssin opiskelijat: Anna-Kaarina Jokinen, Ines Kakkonen, Jenna Laurila, Veera Seili, Riikka Lyra, Saara Merenselkä, Leevi Mettinen, Tinja Nerkko, Anna Saves, Jade Rosenbom
Valosuunnittelu: Olli Pyy ja Ilari Kuronen
Teos on toteutettu yhteistyössä Riveria Outokummun tanssin koulutuksen kanssa.

Joona Halonen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt koko uransa ajanfreelance koreografina, tanssijana ja opettajana. Hänen keskeisiä taiteellisia kysymyksiä ovat esim. Miten mieli asettuu kehoon, kuinka paljon mieli painaaja minkä mielisiä ihmisiä olemme?

Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta 18 € / 10 €
Verkkokauppa suljetaan ja ovilipunmyynti avataan 30 min ennen esitystä.

Esitys on osa Yksin Sateessa – Joensuun nykytanssifestivaalia.

Yksin Sateessa -festivaali

Joona Halonen / Riveria Outokumpu / ITAK

Esitykset

Osta lippu
Map

Joensuun kaupunginteatteri, pieni näyttämö

Rantakatu 20, Joensuu, Joensuu

27.11.2021

14:30

Ensi-ilta

27.11.2021

19:30