Zodiak presents | Sari Palmgren: Utopia (empatiasta)

Utopia (empatiasta) on monitaiteellinen esityskokonaisuus, jossa luodaan parempaa ja empaattisempaa tulevaisuutta. Teos on yhdistelmä tanssia, liikettä, laulua, musiikkia ja keskustelua tulevaisuuden visioista ja empatian roolista visioinnissa.

Kahdeksanhenkisen työryhmän luoma esitys avaa liikkeen, tiedon ja elävän musiikin keinoin uusia näkökulmia tulevaisuuteen – ja sitä kautta vaikuttaa valintoihimme nyt-hetkessä. Esitys nähdään ainutlaatuisessa esitystilassa, Hotel Katajanokan – eli Katajanokan entisen vankilan – kirkkosalissa.

Työryhmä katsoo Utopia (empatiasta) -esityksen kautta tulevaisuutta rehellisesti silmiin, kuitenkin suhtautuen optimistisesti tulevaisuuteen. Mitä jos kaikki menisi mahdollisimman hyvin, miltä maailma näyttäisi? Miten näitä visioita on mahdollista tavoitella nykypäivän valinnoilla? Mitä roolia toivo ja empatia näyttelevät kokonaisuuden ymmärtämisessä?

Ennen esityksiä on mahdollista nauttia kolmen ruokalajin illallinen/lounas esityspaikan Hotel Katajanokan Ravintola Linnankellarissa. Illallisen hinta on 41,50 € (sis. palvelumaksut). Illallislippu ostetaan erikseen.

Katso tarkemmat tiedot esityksestä, sekä illallisen menu Zodiakin verkkosivuilta.

Koreografia (yhdessä muun työryhmän kanssa), ohjaus: Sari Palmgren
Valo- ja tilasuunnittelu: Heikki Paasonen
Musiikki, sävellys, äänisuunnittelu: Tuomas Norvio & Janne Masalin
Pukusuunnittelu: Karoliina Koiso-Kanttila
Esiintyjät: Janne Masalin, Tuomas Norvio, Sari Palmgren, Jukka Peltola, Tuovi Rantanen, Lotta Suomi, Jukka Tarvainen sekä vapaaehtoiset esiintyjät.
Tuotanto: Sari Palmgren, Zodiak

UUSINTAENSI-ILTA

Teostiedot Zodiakin sivuilla

Uupi Tirronen

Esitykset

Osta lippu
Map

Hotel Katajanokka, kirkkosali

Merikasarminkatu 1a, Helsinki

28.10.2021

18:00

Ensi-ilta

28.10.2021

21:00

30.10.2021

18:00

30.10.2021

21:00

31.10.2021

15:00

31.10.2021

18:00