Ryhmät ja koreografit

Tässä osiossa voit tutustua tanssin tekijöihin Suomessa: tanssiryhmiin ja koreografeihin. Ryhmien ja koreografien tietojen yhteydestä löydät linkit tekijöiden omille verkkosivuille ja muihin kanaviin.

4 osumaa kategoriassa Koreografit / Baletti

Static moving © Ilkka Aaltonen

Kahrola Hanna

Baletti|Etninen ja kansantanssi|Nykytanssi

Hanna Kahrola on Tampereella asuva tanssitaiteilija, esiintyjä ja kouluttaja, joka etsii työssään kehollistuvan huumorin, liikuttavan vaikuttamisen ja läsnäolevan ilmaisun voimaa.

www.hannakahrola.com

Helsinki Ballet Academy © J.Kirjonen

Kirjonen Juha

Baletti

Juha Kirjosen koreografioita on tilattu mm. Kansallisbaletin ohjelmistoon. Kirjosen koreografioita ovat tanssineet mm. Maria Baranova ja Emilia Miettinen American Ballet Theaterissa. Juha Kirjonen on esittänyt koreografioitaan ympäri maailmaa (mm. Tokyo, Beijing, Unkari). Kirjonen on Helsingin Balettiakatemian perustaja.

www.balettiakatemia.fi

© Thibault Monnier, photography Mikko Rasila

Monnier Thibault

Baletti|Nykytanssi

Thibault Monnier is dancer and choreographer, performer and visual artist. His performance vocabulary and body language are inherited from dance traditions and inspired from other art sources, such as photography, fashion design and film.

www.thibaultmonnier.com

Niina Manninen

Baletti|Lapsille ja nuorille|Tanssiteatteri

Niina Manninen työskentelee tanssinopettajana ja koreografina. Hän on myös lasten ja nuorten psykiatrinen sairaanhoitaja sekä kulttuurihyvinvoinnin ammattilainen, ja kouluttaa eri toimijoita lasten psyykkisen hyvinvoinnin tukemisesta tanssin ja liikkeen avulla.

www.tanssittava.fi/CV-Niina-Manninen/