Keðja & STRETCH

Keðja on Baltian ja Pohjoismaiden nykytanssin ammattilaiskentän vahvistumista ja verkostoitumista tukeva yhteisö. Keðja on islantia ja tarkoittaa ketjua.

Keðja presents: STRETCH 2019 Turku

Seuraava Pohjoismaiden ja Baltian tanssin kenttää kokoava tapahtuma järjestetään 17.-20.10.2019 Turussa.

Teemana on Expanding Professionalism,  jonka kautta käsitellään osaamisen ja omien taitojen kehittämistä, uusia toimintamalleja sekä parempaa tanssista viestimistä.

Tapahtuma tarjoaa muun muassa keskustelutilaisuuksia, työpajoja, aamutunteja sekä verkostoitumista ja esityksiä. Paikalle ovat tervetulleita kaikki tanssin kentän ammattilaiset ja opiskelijat: koreografeista ja tanssijoista tuottajiin ja johtajiin.

Rekisteröidy tapahtumaan tästä.
Rekisteröityminen päättyy 2.9.
Katso ohjelma (täydentyy elokuun 2019 aikana): www.kedja.net/programme-stretch/

Lisää tapahtumasta: www.kedja.net/

Tapahtumaan pääjärjestäjänä on Läntinen tanssin aluekeskus ja pääyhteistyökumppaneina Tanssin tiedotuskeskus sekä Turun kaupunki.

Seuraavaa STRETCH-tapahtumaa suunnitellaan Göteborgiin elokuulle 2020.

Taustalla pitkäjänteinen yhteistyö

Keðja-yhteisön hankkeet ja tapahtumat (Encounters) ovat tarjonneet Baltian ja Pohjoismaiden tanssitaiteilijoille sekä tanssin tuottajille, toimittajille ja muille ammattilaisille mahdollisuuksia tavata, vaihtaa ajatuksia ja työskennellä yli maiden rajojen.

Tavoitteena on ollut inspiroida, vahvistaa ja mobilisoida alueen tanssiyhteisöä sekä kehittää nykytanssin asemaa ja näkyvyyttä Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Tähän mennessä keðja-hankkeita on ollut kaksi: vuosina 2008-2010 sekä 2012-2015. Tanssin Tiedotuskeskus on ollut molemmissa partnerina. Keðja-tapahtumia on vuosina 2008-2016 lähtien järjestetty yhteensä 13 ympäri Pohjoismaita ja Baltian maita; Suomessa Kuopiossa 2009 ja Maarianhaminassa 2014.

Lisätietoja:
Kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm, katarina.lindholm@danceinfo.fi


Partnerit 2019:

Tanssin Tiedotuskeskus
Läntinen tanssin aluekeskus
Kultur i Väst (SE)
Norrlandsoperan (SE)
Dansearena Nord (NO)
Bora Bora (DK)
Danceatelier (IS)
Estonian Dance Agency (EE)
Contemporary Dance Association (LT)
Artist’s Group ”Fish Eye” (LT)
The Work Room (GB)
Tanzfabrik Potsdam (DE)
Dance Theater Ljubljana (SI)