Aamupäiväkahvit Tiekkarissa pe 23.11. klo 10.30 – Soveltava tanssi Venäjällä, keskustelemassa Nika Parkhomovskaja

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
15.11.2018

Miten soveltavaa tanssia toteutetaan nyky-Venäjällä?

Asiantuntijavieraanamme on Nika Parkhomovskaja, kriitikko, tutkija, tuottaja Moskovasta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheista yhteisötanssi, taidelähtöisten menetelmien käyttäminen ja tanssi erilaisissa ympäristöissä. Nika kertoo, mitä tuolla sektorilla tapahtuu Venäjällä, ja me suomalaiset voimme tuoda keskusteluun omia kokemuksiamme.

Nika on kiinnostava henkilö, jonka kautta voi saada hyvää tietoa naapurimaan tanssikentästä! Hän on teatterikriitikkojen yhdistyksen jäsen ja kirjoittaa useisiin online- ja offline-lehtiin, kuten Teatteri, Takie dela, Vedomosti, Petersburg Theatre Magazine, sekä opettaa tanssitaidetta ja teatteria Moskovassa, Pietarissa, Nizhny Novgorodissa ja Novosibirskissa. Hän on tuottanut esityksiä, järjestänyt New European Theatre -festivaalia ja koordinoinut luovia laboratorioita.

Tällä hetkellä Nika pitää yhteisötanssin käyttämisestä seminaareja ammattilaisille ja ei-ammattilaisille, vammaisille, mielenterveyspotilaille, teini-ikäisille ja heidän vanhemmilleen jne.

”Yhteisötanssi yhdistää ihmisiä, ja tanssi- ja koreografialähtöisin menetelmin voidaan työskennellä psykologisten ja fyysisten ongelmien kanssa, auttaa parantamaan itsetuntoa ja lisätä sosiaalista vuorovaikutusta. Miten tanssia ja suvaitsevaisuutta yhdistetään Venäjän sosiaalisissa ja poliittisissa  olosuhteissa?”

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia!

Aamukahvikeskustelu Tanssin tiedotuskeskuksessa
perjantaina 23.11. klo 10.30–12.

Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 2 krs, ovi 212.

Ilmoittaudu keskiviikkoon 21.11. mennessä osoitteeseen tanssi@danceinfo.fi – jotta osaamme keittää sopivan määrän kahvia 🙂

Lisätietoja:

Anita Parri, Venäjä-ohjelman koordinaattori

044 2377459, anita.parri@danceinfo.fi

Katso myös Venäjä-ohjelma hankkeet-sivullamme