Aerowaves-infoa koreografeille sekä taiteilijatapaaminen 11.6.

ILMOITTAJA: PIRJETTA MULARI | ANNANTALO
29.5.2019

Iltapäiväkahvit Aerowaves-taiteilijoiden James Batchelorin ja Bek Bergerin seurassa sekä tietoa Aerowavesista

tiistaina 11.6. klo 16-18
Annantalo, Studio Anna (sisäänkäynti Skidilä-kahvilasta)

Aerowaves on eurooppalainen verkosto, jonka tarkoituksena on nuorten koreografien työmahdollisuuksien lisääminen. Verkoston henkilöjäseniä on 32, eli se kattaa käytännössä koko Euroopan. Verkoston organisaatiopartnereina on useita eurooppalaisia tanssin taloja tai esitystaiteen keskuksia. Aerowavesin kautta valitaan vuosittain 20 teosta, jotka kiertävät verkoston taloja ja festivaaleja, ja ovat osa vuosittaista Spring Forward –festivaalia.

Seuraava Aerowaves-haku avautuu 1.6.2018.

Annantalossa on Aerowaves Offspring –residenssissä James Batchelor, jonka teos Hyperspace on yksi Aerowavesin vuoden 2019 Top20 –esityksistä. Offspring on Aerowavesin osa-alue, jossa koreografeille annetaan mahdollisuus työskennellä lasten ja nuorten kanssa. James vetää Annantalossa performanssitaiteilija Bek Bergerin kanssa monitaiteista työpajaleiriä 14–18 -vuotiaille nuorille sekä esiintyy Hyperspace-soolollaan pe 14.6.2019 klo 16 ja 18 Annantalossa osana URB-festivaalia.

Tervetuloa tapaamaan Jamesia ja Bekiä, sekä kuulemaan Jamesin kokemuksia Aerowavesista!  Aerowaves on tuonut Jamesille useita uusia kiertuepaikkoja ja residenssikokemuksia, joista voi rakentaa itselleen myös tulevaisuuden työskentelymahdollisuuksia.

Aerowaves on vapaan kentän koreografeille erinomainen tapa kehittää omaa työtään ja verkostojaan. Tilaisuudessa voi muutenkin kysellä Aerowaves-hakuun liittyviä seikkoja, kysymyksiin on vastaamassa Aerowavesin suomalaispartneri ja Annantalon vastaava tuottaja Pirjetta Mulari. Tilaisuudessa mukana myös Tanssin tiedotuskeskus.

Lisätietoa Aerowavesista ja hakuprosessista:
http://www.aerowaves.org

Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu, ja ilmoittautumisia pyydetään 6.6.2019 mennessä osoitteeseen pirjetta.mulari@hel.fi.

HUOM! Paikka on ANNANTALO, Annankatu 30, 00100 Helsinki