Muistutus: Aikaa ja tukea ammatilliselle kasvulle – rekisteröidy Stretchiin 2.9. mennessä!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS & LÄNTINEN TANSSIN ALUEKESKUS
22.8.2019

Aikaa ja tukea ammatilliselle kasvulle – Stretchissä pohditaan tanssin alan tulevaisuutta yhdessä

Inspiroivia keskusteluja, innostavia kohtaamisia, aamutunteja ja uusia näkökulmia tanssin alalla toimimiseen. Kansainvälinen ammattilaistapahtuma Stretch kutsuu lokakuussa Turkuun tanssin kentän ammattilaiset ja opiskelijat, koreografeista ja tanssijoista tuottajiin ja johtajiin.

Miten työskennellä kansainvälisesti ilmastokriisin aikakaudella? Kuinka sanallistaa monialaisuus, oma asiantuntijuus ja/tai taiteilijuus? Miten työelämän muutos vaikuttaa tanssin alaan ja millaista osaamista se edellyttää?

Stretch ei jää aiheissa vain keskustelun tasolle vaan avauspuheenvuorojen ja paneelikeskustelujen saattelemana aiheisiin pureudutaan pienryhmätyöskentelyn ja työpajojen kautta. Tavoitteena työstää yhdessä toimintamalleja ja konkreettisia työkaluja tanssin kentälle – oman ja toisten työn tueksi. Tapahtuman kansainväliset, monialaiset puhujat, panelistit ja työpajojen vetäjät tuovat keskusteluun tuoreita näkökulmia ja haastavat lähestymään aiheita monelta kantilta. Aamutunnit, esitykset ja iltabileet keventävät ohjelmaa ja mahdollistavat uusiin ihmisiin tutustumisen – kansainväliset ja kotimaiset verkostot kasvavat Turussa. Suosittelemme osallistumista koko tapahtuman ajalle!

Stretch Turku 17.-20. lokakuuta 2019 – tapahtumaan on rekisteröitynyt jo yli 110 tanssin alan ammattilaista Suomesta ja ulkomailta.

Rekisteröidy nyt (osallistumismaksu 40 € / hlö maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä).

Rekisteröityminen sulkeutuu 2.9.

Stretchin ohjelmisto julkaistaan viikolla 35. Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan ja kuulet tapahtumaan liittyvät tuoreimmat uutiset.

Stretchin kansainväliset kumppanit ovat paikalla tapahtumassa: Kultur i Väst (Ruotsi), Norrlandsoperan (Ruotsi), Dansearena Nord (Norja), Bora Bora (Tanska), Danceatelier (Islanti), Estonian Dance Agency (Viro), Contemporary Dance Association (Liettua), Artist’s Group ”Fish Eye” (Liettua), The Work Room (Skotlanti), Tanzfabrik Potsdam (Saksa) ja Dance Theater Ljubljana (Slovenia).

Stretch Turku 2019 on osa vuonna 2008 perustetun keðja-yhteisön kansainvälisten tanssin alan ammattilaistapahtumien sarjaa. Seuraava tapahtuma järjestetään Göteborgissa 20.-23. elokuuta 2020.

Stretch 2019 Turku -tapahtuman järjestää Läntinen tanssin aluekeskus ja sen pääyhteistyökumppanit ovat Tanssin tiedotuskeskus ja Turun kaupunki. Tapahtumaa tukevat Pohjoismainen Kulttuurirahasto ja Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen aluerahasto.

Lue myös: Tanssialan ammatit kehittyvät – Stretch 2019 Turku auttaa löytämään uusia taitoja ja näkymiä työhön (artikkeli, 4.6.2019)