Aleks Borys ja Marysia Stokłosa: PUBLICA liike- ja koreografiatyöpaja Turussa

ILMOITTAJA: EHKÄ-TUOTANTO JA NYKYTAIDETILA KUTOMO
5.8.2022

PUBLICA on tanssitaiteilijoiden Aleks Borys ja Marysia Stokłosa ohjaama liike- ja koreografiatyöpaja Nykytaidetila Kutomolla Turussa. Maksuttomassa työpajassa hyödynnetään liikeimprovisaation työkaluja ja leikitään koregrafian ja erilaisten rakenteiden kanssa. Työparin tutkimusta ja työpajoja motivoi kysymys siitä, millainen yleisö aktivoidaan koreografian keinoin.

Borys ja Stokłosa ymmärtävät tanssin elämän liikkeenä ja kehossa olemisena. Koreografia on heille ensisijainen tapa muodostaa organisaatioita ja ryhmiä, työkalu suhteiden ja yhteisöjen rakentamiseen. Työpajassa tutkitaan, voiko yleisö olla muutakin kuin katsojia: tietynlainen yhteisö, joka toimii erilaisissa koreografioissa sysäten liikkeelle muita aisteja ja uusia poliittisia ja julkisia mahdollisuuksia.

Työpaja toteutetaan osana Borysin ja Stokłosan Nykytaidetila Kutomon elokuista työskentelyresidenssiä. Työpajaan tarvitset mukaan mukavat vaatteet, tanssia voi paljain jaloin tai sukilla. Työpajan kielenä on englanti. Työpaja on suunnattu ensisijassa tanssi- ja esitystaiteen ammattilaisille ja opiskelijoille.

Työryhmä: Aleks Borys ja Marysia Stokłosa
Tuotanto: Ehkä-tuotanto, Nowy Teatr ja työryhmä
Tukija: Adam Mickiewicz Institute

Työpaja Nykytaidetila Kutomolla
su 21.8.2022 klo 13–16

Vapaa pääsy!
Ilmoittautumiset

aleksborys.com
marysiastoklosa.com