Ammattilainen: Mikä ekologisessa kestävyydessä pohdituttaa juuri nyt? Kysely ja webinaari 22.10.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
15.10.2020

Luovan alan ammattilainen, osallistu kestävyyskyselyyn ja webinaariin

Sitra ja Creasus kartoittavat luovien alojen nykytilaa ekologisesti kestävien tekojen, kokeilujen ja aloitteiden osalta. Kerro meille, mitä sinä tiedät tai pohdit juuri nyt aiheen tiimoilta: vastaa Kestävät ratkaisut -nykytilakyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Tässä linkki ›

Vastaathan ystävällisesti 20.10. mennessä. Keräämme vastaukset nimettöminä. Voit kertoa omasta alastasi ja roolistasi vapaamuotoisesti ja vastata vain niihin kysymyksiin, jotka koet työsi kannalta relevanteiksi. Kiitos jo etukäteen!

Ole osa luovaa ratkaisua -webinaari 22.10. klo 9–12

Edelläkävijöitä, ideoita ja inhimillisyyttä! Ole osa luovaa ratkaisua -webinaari on suunnattu luovien alojen tekijöille ja vaikuttajille. Kestävät ratkaisut kytevät eri puolilla kenttää. Creasuksen puhujavieraat tarjoavat oman näkökulmansa aiheeseen. Puheenvuorojen yhteydessä käydään myös avointa keskustelua.

Puhumassa ovat Veden vartija -elokuvaa tuottava Misha Jaari Bufosta, KEMUT-kestävyyshanketta koordinoiva musiikkialan monitoimija Anu Ahola, kestävän toiminnan edelläkävijä Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian, kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm Tanssin tiedotuskeskuksesta ja laulaja–lauluntekijä, terapeutti Iisa Pajula. Lue lisää tapahtumasivulta ›

Tilaisuuden jälkipuoliskolla etsimme pienryhmissä vastauksia luovia tekijöitä askarruttaviin, kestävyyttä koskeviin kysymyksiin. Mikä esimerkiksi on aineellisen rooli osana aineettoman omaisuuden taloutta? Entä miten saavutamme meille tärkeät, kestävyyteen liittyvät tavoitteet? Tapahtuman päätteeksi puramme vielä yhdessä ryhmäkeskustelujen antia.

Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma toteutetaan Zoomissa torstaina 22. lokakuuta klo 9.00–12.00. Jaamme Zoom-linkin Creasuksen tapahtumasivulla sekä Facebook-eventissä muutama päivää ennen webinaaria. Sitra on tapahtuman yhteistyökumppani. Tervetuloa mukaan!

Vinkkaa meille, niin me linkkaamme muille!

Löytyykö kestävän kehityksen työkalupakistasi välineitä, joita soisit muidenkin käyttävän? Onko sinulla tai yhteisölläsi loistava oivallus, kiinnostava kokeilu tai rohkea toimintamalli kestävyyden parantamiseksi luovalla alallasi? Tai tiedätkö, että naapurissa on meneillään merkittävä pilotti? Vinkkaa sinä meille, niin me linkkaamme ja vinkkaamme muille!

Creasuksen nettisivujen Vinkkaa & Linkkaa -palsta nostaa esille kulttuurialan suunnannäyttäjiä, heidän rohkeita kokeilujaan ja käytännön ratkaisujaan. Ideana on, ettei pyörää tarvitse keksiä uudelleen vaan voi lainata kaverin pyörää. Vinkkejä, nostoja ja haastatteluita jaetaan myös Creasuksen Facebook-sivulla. Tervetuloa matkaan!