Anna Torkkel: Tanssi musiikkiin -viikkotunnit Nykytaidetila Kutomolla (Turku)

ILMOITTAJA: EHKÄ-TUOTANTO
24.1.2023

Tanssi musiikkiin -viikkotunneilla Nykytaidetila Kutomolla koreografi-tanssija Anna Torkkel avaa praktiikkaa, jota hän on kehittänyt sooloteoksestaan Heart piece (2012) lähtien. Praktiikka pohjautuu musiikkiin tanssimiseen ja ammentaa nyt-hetkisyyden ja läsnäolon tarkastelusta. Se tukee tanssijan antautumista musiikille sekä luopumista musiikista vaikuttuneen itsen ja liikkeen arvottamisesta. Tehtävästä nouseva liike riippuu tanssijan taustasta ja yksilöllisistä taipumuksista, mutta mahdollistaa myös piilevän, tanssijalle tuntemattoman tanssin ilmiintymisen. Opetus tutustuttaa osallistujat mielikuva- ja keskittymisharjoitteisiin, joiden avulla astutaan tanssiin.

Nykytaidetila Kutomon kevätkaudella 2023 Tanssi musiikkiin -viikkotunteja järjestetään maalis-toukokuussa 8 kertaa. Tiistaina 11.4. ei ole tuntia. Viikkotunnit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, sekä ammattilaisille että harrastajille.

Viikkotunnit Nykytaidetila Kutomolla tiistaisin 14.3.–9.5.2023 klo 18:45–20:00

Hinta: 100€ (8 krt)

Ilmoittautumiset ›

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset tulee tehdä 7 vuorokautta ennen kauden alkua sähköpostitse osoitteeseen info@ehka.net. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ehkä-tuotannossa noudatetaan turvallisemman tilan ohjeistusta. Valitettavasti Nykytaidetila Kutomon tilat eivät ole esteettömät. Rakennuksessa on portaita, eikä siellä ole esteetöntä wc-tilaa.