Anniina Kumpuniemi: ”Koreografisten kehittelyjen työpaja” Tampereella su 31.3.

ILMOITTAJA: TREENIT! RY
4.3.2019

KOREOGRAFISTEN KEHITTELYJEN TYÖPAJA

Aika: su 31.3.2019 klo 10-14
Paikka: Hällä-näyttämö, pieni sali

Neljän tunnin mittaisen työpajan tavoitteena on löytää uusia lähestymistapoja tai näkökulmia omaan koreografiseen työskentelyyn sekä jakaa koreografian työstämisen prosessia saaden samalla kollegiaalista tukea.

Tuo 1-2 minuutin verran tai vain liikeaihio omaa koreografista materiaalia, jonka parissa haluat työskennellä ja jota haluat kehitellä. Workshopissa työskentelemme pienryhmissä keskustellen sekä erilaisten tehtävien kautta omaa materiaalia työstäen, hioen ja jakaen.

Työpajan ohjaa tanssija-koreografi Anniina Kumpuniemi (MD).

Työpaja järjestetään yhteistyössä Tanssiteatteri MD:n kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautuminen pe 22.3.!
https://goo.gl/forms/cJyoCPjBFXI8KDrl2

HINNAT
30 € | TREenit! Ry:n, Dansart ry:n tai Tanssille ry:n jäsen
40 € | PTK ry:n, Tampereen freelance-näyttelijöiden, Temen tai Improvisaatioryhmä Snorkkelin jäsen
50 € | Muu ammattilainen

Maksa kurssi ja näin varmistat paikkasi työpajassa.
Mihin maksat: HUOM! UUSI TILINUMERO!
FI47 4108 0010 3712 61
Kenelle maksat:
TREenit! Ry

Kirjoita viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Koreografisten kehittelyjen työpaja)

Työpajojen peruutusehdot:
Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! Ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

TREenit! Ry:n toiminta järjestetään vuonna 2019 Sisä-Suomen tanssin aluekeskus/Pirkanmaan, Kansalaisfoorumin sekä Jenny ja Antti Wihurin rahaston tuella.

***

Anniina Kumpuniemi on kuulunut Tanssiteatteri MD:n ydinryhmään sen perustamisesta (1997) lähtien. Vuodesta 2010 lähtien hän on tanssija-koreografin työnsä lisäksi toiminut MD:n toiminnanjohtajana. Kumpuniemi opiskeli koreografiksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella 1992-1996 ja suoritti myös tanssinopettajan pedagogiset opinnot 1993-97. Tanssitaiteen maisteriksi hän valmistui vuonna 2005. Lisäksi hän on osallistunut lukuisille tanssikursseille sekä kotimaassa että ulkomailla mm. Tukholmassa, Berliinissä, Pariisissa, Amsterdamissa ja Wienissä.

MD:ssä Anniina on tanssinut yli 60 teoksessa (viimeisimpiä mm. Susanna Leinosen Kenttä 2018 ja Tero Saarisen Loopit 2017) ja teatteri- ja oopperayhteistyössä sekä valmistanut 10 koreografiaa mm. Myrsky-Storm 2015, Kesäyön uni (Tampere Filharmonia 2015, ohj. Marika Vapaavuori) ja Ronja Ryövärintytär 2012. Lisäksi hän on tehnyt sivutöinä tilauskoreografioita mm. VAPAAkollektiiville, Katriina Kantolalle ja Antti Seppäselle sekä koreografian UTU-yhtyeen musiikkivideoon Plasterlove (2016). Hän kuuluu monitaiteiseen Dark Reindeer –improvisaatioryhmään (2017 alkaen) ja oli mukana UTU-yhtyeen Russian Poets- levyyn liittyneessä taideprojektissa 2017-18

Tanssiteatteri MD on toiminut tanssitaiteen lipunkantajana Tampereella ja Pirkanmaalla jo 22 vuotta.

MD:n ohjelmiston punaisena lankana ovat korkeatasoinen koreografia ja taitava tanssijantyö. Ohjelmistossa on niin huikean visuaalisia liikkeeseen perustuvia teoksia aikuisille ja nuorille kuin koskettavia ja hauskoja tanssiteatteriteoksia koko perheelle.