Anonymous (no)bodies -hybriditapahtuma 3.11 klo 20-21

ILMOITTAJA: ANONYMOUS (NO)BODIES -TYÖRYHMÄ
26.10.2021

Anonymous (no)bodies on virtuaalinen yhteisötanssiteos, joka tutkii anonyymin kehon roolia, sekä virtuaalisen kehollisuuden mahdollisuuksia sosiaalisen kanssakäymisen sijoittuessa näytöille.

Miten kehon materiaalisuus ja virtuaaliympäristön immateriaalisuus voivat duetoida keskenään? Kuinka voimme kohdata toisiamme empaattisesti aineettomassa todellisuudessa? Miten tutkia kehollisesti ja kollektiivisesti tätä abstraktia maisemaa, jota vasten vahvimmin tässä ajassa elämme?

Anonymous (no)bodies -työryhmä on viimeisen kuuden viikon aikana tutkinut virtuaalisia ympäristöjä läsnäolon, empatian, osallisuuden, liikkeen ja tanssin tiloina. Työskentelyprosessi on mahdollistanut fyysisen monipaikkaisuuden toteutumisen rinnalla virtuaalisen yhteisöllisyyden tapahtumista ja tutkimista taiteellisessa prosessissa.

Tanssijoina Inka Wallis, Iiris Hildén, Kielo Kivinen, Pinja Rajala, Vilma Mankonen ja nimimerkki Uuden Suunnan Edessä, sekä muusikko Arttu Sauvola.

Hybriditapahtuma keskiviikkona 3.11 klo 20.00 – 21.00
Asbestos Art Space
Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki

Asbestos Art Space -galleriassa on paikalla improvisoitua elektronista musiikkia, sekä liikettä fyysisten ja virtuaalisten kehojen suhteesta.

/

Zoom
https://us02web.zoom.us/j/87243461069…
TE9aZz09
Meeting ID: 872 4346 1069
Passcode: 341873

Osallistuessasi ulostuloon virtuaalisesti, pidäthän kamerasi ja mikrofonisi kiinni. Zoomiin kirjautuessasi voit määrittää halutessasi itsellesi nimimerkin anonymiteetin säilyttämiseksi. Molemmat osallistumisen muodot ovat maksuttomia ja kaikille
kiinnostuneille avoimia.

Kiitos tuesta Taiteen edistämiskeskus ja Helsingin kaupunki.

Facebook-tapahtuma