ANTI-festivaali etsii tuotanto- ja viestintäharjoittelijoita syksyksi

ILMOITTAJA: ANTI-FESTIVAALI
27.5.2020

ANTI – Contemporary Art Festival on Kuopiossa vuosittain järjestettävä kansainvälinen nykytaiteen festivaali, joka keskittyy paikka- ja aikasidonnaiseen taiteeseen. ANTI-festivaali järjestetään seuraavan kerran loppusyksystä 2020.

Tarjoamme työharjoittelijoille näköalapaikan korkeatasoiseen nykytaiteeseen ja arvokasta kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelemisestä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osana tuotantotiimiä järjestämään ja markkinoimaan projektejamme ja festivaalia, verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja näkemään koko tapahtuman kaaren. Tehtävien tarkemmat kuvaukset alla.

ANTI-festivaali soveltuu monien eri alojen opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden työharjoittelupaikaksi. Työkieliämme ovat suomi ja englanti. Festivaalitoimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa.

Harjoittelujakso voi olla pituudeltaan 2-3 kuukautta ajalla 1.8.-6.11.2020. Harjoittelun tarkka kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Maksamme yhden kuukauden harjoittelupalkan (1200€) kahdelle työharjoittelijalle, joiden kokopäiväinen harjoittelu sijoittuu vähintään ajalle 1.9.-1.11.2020. Harjoittelijalla on lisäksi oltava oma rahoitus (esim. opintotuki tai oppilaitoksen harjoittelutuki).

Lisätietoja: ANTI-päällikkö Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com, 050 305 2005

Lue lisää