ANTI-festivaali etsii viestintätaitoista hankekoordinaattoria Kuopioon

ILMOITTAJA: ANTI – CONTEMPORARY ART FESTIVAL
11.11.2021

ANTI – Contemporary Art Festival yhdistys ry etsii hankekoordinaattoria työskentelemään kahdessa inspiroivassa hankkeessa.

Etsimme itsenäisellä otteella työskentelevää hankekoordinaattoria, joka ymmärtää valtakunnallisten ja kansainvälisten yhteistyöhankkeiden erityispiirteitä ja haasteita. Työnkuva on laaja ja sisältää tehtäviä käytännön toteutuksesta hankkeiden seurantaan ja raportointiin. Kulkue-hankkeessa pääsee työskentelemään yhteistyössä kolmen eri festivaalin kanssa. Festivals’ Path -hankkeessa kehitetään erityisesti ANTI-festivaalin viestintää ja markkinointia, ja hankekoordinaattori vastaa myös näiden toteutuksesta.

Hankkeista

Kulkue – Suomen merkittävimpien esitystaiteen festivaalien yhteistuotanto- ja kiertuetoimintamallin sekä saavutettavuuden kehittämishanke 2022–2024
Kulkue-hankkeessa kolme suomalaisen esitystaiteen kentän merkittävintä festivaalia ANTI – Contemporary Art Festival (Kuopio), Hangö Teaterträff (Hanko) ja Baltic Circle -festivaali (Helsinki) yhdistävät resurssinsa ja osaamisensa toteuttaakseen laajan ja uusia yleisöjä saavuttavan kotimaisten yhteistuotantojen sarjan ja kiertuetoimintaa sen ympärillä. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on edistää merkittävästi festivaalien saavutettavuutta.

Festivals’ Path – Ekologisesti kestävä malli kulttuurimatkailun ja kansainvälisten taidetuotantojen toteuttamiseksi festivaalikontekstissa 2021-2023
Festivals’ Path -hanke kuratoi ohjelmallisia matkareittejä maateitse matkustaville yleisöille lisätäkseen maateitse tapahtuvaa kulttuurimatkailua Suomeen ja Baltiaan yhteistyössä latvialaisen Homo Novus -festivaalin kanssa. Hankkeessa tutkitaan sitä, miten kansainvälisiä yhteistuotantoja ja niihin liittyviä kiertueita voidaan toteuttaa ekologisesti ja kestävästi. Lisäksi hankkeen kautta edistetään  ANTI-festivaalin vetovoimaisuutta ja saavutettavuutta kehittämällä festivaalin verkkomarkkinointia vastaamaan toimintakyvyltään moninaisten ja Kuopion ulkopuolelta tulevien yleisöjen tarpeisiin.

Työsuhteen kesto ja palkkaus

Työsuhde on määräaikainen: kokopäiväisesti 15.1.2022-31.12.2023 ja 50% kokopäiväisestä työajasta 1.1.-31.12.2024. Mahdollisuus kokopäiväiseen työsuhteeseen myös vuonna 2024 rahoitustilanteen salliessa. Tammikuun 2022 aloituspäivämäärästä on mahdollista neuvotella.

Palkkaus: 2600€/kk kokopäiväisestä työstä

Muuta

Hankekoordinaattorin työpaikka sijaitsee Kuopiossa ANTI-festivaalin toimistolla, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista (esim. Hanko ja Helsinki). Työkielet ovat suomi ja englanti.

ANTI-festivaali on syrjintävapaa organisaatio ja tapahtuma, ja kaikkien festivaalin työntekijöiden on sitouduttava turvallisemman tilan ohjeisiin: antifestival.com/turvallisempi-tila

Hakuohjeet ja aikataulu

Hae työpaikkaa vastaamalla tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/TuugiQiDk7cDLcd69 – kahteen kysymykseen suomeksi ja liitä mukaan CV.

Hakemusten tulee olla perillä 2.12.2021 klo 23.59 mennessä.

Kysymys 1: Kerro esimerkki yhteistyöprojektista, jota olet ollut mukana toteuttamassa. Minkälaisia käytäntöjä tai prosesseja usean toimijan yhteinen projekti vaatii onnistuakseen. (1000 merkkiä välilyönteineen)

Kysymys 2: Kerro esimerkki viestinnästä (esim. kampanja, toimenpide tai verkkosivu), jossa on onnistuneesti huomioitu taiteen/kulttuurin saavutettavuus. Tapauksen ei tarvitse olla omaa työtäsi. (1000 merkkiä välilyönteineen)

Haastattelut järjestetään 9.-10.12. etänä tai ANTI-festivaalin toimistolla (Nahkurinkatu 1, Kuopio).

Tiedustelut

Vastaukset sähköposteihin ja puheluihin annetaan
to 18.11. klo 9-12
ke 24.11. klo 9-12
ma 29.11. klo 12-15

ANTI-päällikkö Elisa Itkonen, elisa@antifestival.com /
+358 50 305 2005

www.antifestival.com