ANTI-festivaali hakee vapaaehtoisia videoprojektiin

ILMOITTAJA: ANTI-FESTIVAALI
3.8.2016

Kaupunkilaiset osaksi videotaideteosta!

ANTI-festivaali etsii 50 vapaaehtoista kuopiolaista osallistumaan australialaisen Willoh S.Weilandin Artefact-teoksen videoprojektiin.

Kaikki 2-98-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan!

Artefact käsittelee henkilökohtaista suhdettamme elektroniikkaan ja tapaamme käyttää sitä. Teos on hautajaiset teknologialle, joka on kohdannut vanhuutensa. Videoprojekti toteutetaan kahtena päivänä 17.-21.10. ja kahdessa osassa:

Ensimmäisessä tapaamisessa saat lisätietoja ja voit tuoda mukanasi mitä tahansa elektroniikkaa ja teknologiaa, joka on vanhentunutta ja sinulle tarpeetonta. Käymme yhdessä läpi sitä, mitä laitteet ovat jättäneet jälkeensä. Toisessa tapaamisessa esität kameran edessä yksinkertaisen liikesarjan. Paikalla voi tapahtua muutakin jännittävää, mutta tilanteet ovat rentoja ja mielenkiintoisia!

Kaikkien osallistujien video-osuudet esitetään Artefact-teokseen kuuluvassa videoteoksessa, joka esitetään 28.10. Kuopion Technopoliksessa osana ANTI Prize Weekend -tapahtumaa 27.-29.10.2016.

Videokuvaukset toteutetaan Kuopion keskusta-alueella (paikka ilmoitetaan myöhemmin) 17.-21.10.2016 ja tarkat ajat sovitaan osallistujien kanssa erikseen. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus osallistumiseen.

Ilmoittaudu & kysy lisää

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää 11.9.2016 mennessä sähköpostitse: production(at)antifestival.com tai puhelimitse: 050 409 8519!

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja ikäsi.

Lisätietoja Artefact-teoksesta verkkosivuillamme!