ANTI-festivaalin After 8 with @antifestival on keskusteluohjelmien sarja Instagram Livessä!

ILMOITTAJA: ANTI-FESTIVAALI
20.5.2020

After 8 with @antifestival Instagram Livessä!

ANTI-festivaali ottaa osaa maailmanlaajuiseen virtuaaliseen yhteisöön, joka on saanut uudenlaista kipinää sosiaalisessa mediassa tänä keväänä. Koska emme voi kokoontua kasvotusten, olemme kutsuneet kiinnostavia ja inspiroivia ystäviämme ja kollegoitamme keskustelemaan kanssamme virtuaalisesti. Nämä epämuodolliset kohtaamiset ja keskustelut jaetaan teille somessa, hyvät ystävämme, kollegamme ja yleisömme.

After 8 with @antifestival on keskusteluohjelmien sarja Instagram Livessä!

Vieraamme tulevat keskustelemaan heille ajankohtaisista aiheista. Tapahtumat virittävät meitä myös syksyn ruokateemaiseen ANTI-festivaaliin.

After 8 with @antifestival järjestetään ensimmäisen kerran torstaina 28.5. klo 20.00. Keskustelijoina ovat taiteilija Kim Modig ja ANTI-festivaalin taiteellinen johtaja Johanna Tuukkanen. Tämä keskustelu on suomenkielinen, mutta järjestämme vuoden aikana myös englanninkielisiä After 8 -tapahtumia, joihin kansainväliset yleisömme voivat ottaa osaa.

Keskustelusarja järjestetään osana kansainvälistä Future DiverCities -projektia.

Tulossa!

To 28.5. klo 20.00-21.00
After 8 with @antifestival #1: Kim Modig & Johanna Tuukkanen
Kim Modig on Helsingissä asuva taiteilija, joka toimii mm. osana Biitsi-duoa. Johanna Tuukkanen on tanssitaiteilija ja kuraattori, joka työskentelee ANTI-festivaalin taiteellisena johtajana.

To 4.6. klo 20.00-21.00
After 8 with @antifestival #2: Kalle Pulkkinen, Eevi Tolvanen & Marika Räty
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen ja Performanssipäivien kanssa. Tunnin aikana puhutaan taiteilijan leivästä eli toimeentulosta sekä työskentelystä ylipäätään. Keskustelussa on mukana kaksi itäsuomalaista ammattitaiteilijaa, ja heitä jututtamassa performanssitaiteen läänintaiteilija Marika Räty. Keskustelua tukee Taiteen edistämiskeskus.