Avoin haku taiteilijoille ja kuraattoreille: Global City Local City Lab

ILMOITTAJA: ANTI - CONTEMPORARY ART FESTIVAL
3.9.2020

Global City Local City on uusi kansainvälinen yhteistyöalusta, jonka toteuttavat kuopiolainen ANTI – Contemporary Art Festival, islantilainen Reykjavík Dance Festival ja isobritannialainen The Map Consortium.

Global City Local City -laboratoriot eli labit pyrkivät tuomaan yhteen taiteilijoita ja kuraattoreja, joiden työskentely keskittyy paikallisuuden kysymyksiin – taiteentekijöitä, joiden työ nojaa esimerkiksi paikallisiin yhteistöihin ja tiloihin tai käsittelee paikallisia tilanteita ja olosuhteita.

GCLC-labit ovat alustoja kokeiluille, tutkimukselle ja tiedonvaihdolle ja yhteisöllisiä tiloja jakaa kokemuksia, näkökulmia ja kysymyksiä suhteessa paikallisesti sitoutuneeseen taiteelliseen työhön.

Labit on osittain kehitetty vastaamaan tämän hetken matkustamiseen liittyviin haasteisiin, ja ne tukevat taiteilijoiden ja kuraattorien osallistumista toimintaan etänä, omasta maantieteellisestä sijainnistaan käsin.

Aikataulu & osallistuminen

Vuoden 2020 aikana toteutetaan kaksi labiä:
Kuopio, 20.-31.10.2020
Reykjavík, 10.-21.11.2020

Labit eivät vaadi fyysistä läsnäoloa kaupungeissa, mutta esimerkiksi mukaan valittuja suomalaisia osallistujia pyydetään osallistumaan fyysisesti Kuopion labiin.

Lab-osallistujille maksetaan 2000 euron palkkio.

Hakeminen

Haku on englanninkielinen ja tapahtuu verkkolomakkeen kautta.

Haku päättyy 13.9.2020 (klo 23.59). Vain verkkolomakkeen kautta jätetyt hakemukset käsitellään.

Lue lisää Global City Local City -projektista, labeistä ja hakumenettelystä englanninkielisestä hakuilmoituksesta!