Apulaisrehtoriksi Nurmijärven tanssiopistoon

ILMOITTAJA: NURMIJÄRVEN TANSSIOPISTO
8.5.2020

HAEMME OPISTOOMME INNOVATIIVISTÄ JA MOTIVOITUNUTTA APULAISREHTORIA

Nurmijärven tanssiopisto on 1200 oppilaan nykyaikainen ja monipuolinen taiteen perusopetuskoulu. Opistossamme annetaan tanssin taiteen laajaa ja yleistä perusopetusta ja toimintaamme ohjaa oppilaitoksen opetussuunnitelma. Syksyllä 2020 starttaa opistomme 35. toimintakausi. Päätoimipisteemme sijaitsee Klaukkalassa monitoimitalo Monikossa. Nurmijärven kirkonkylällä toimintaa on kahdessa omassa salissamme ja Rajamäellä Länsikaaren koulun tiloissa.

Etsimme hallintotiimimme jäseneksi sitoutunutta ja innovatiivista apulaisrehtoria vastaamaan yhdessä rehtorin kanssa opetussuunnitelmatyön toteutumisesta, lukujärjestystyöstä ja pedagogisesta kehittämisestä.

Tehtävän pääsisältönä on aktiivinen toimiminen Nurmijärven tanssiopiston hallinnon tehtävissä ja johtoryhmässä, arvointi-, lautakunta- ja lukujärjestystyö, oppilashallintojärjestelmien kehittämistyö sekä laadun valvonta pedagogisissa asioissa ja opettajarekrytoinneissa. Tanssin opetus oman vahvuusalueen mukaan.

Tarjoamme modernin työskentely-ympäristön, yhteisöllisen työilmapiirin sekä hyvät työntekijäedut.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden käytännön kokemusta tanssin opetuksesta, pedagogista pätevyyttä ja mahdollisuutta liikkua eri toimipisteiden välillä. Pedagogisen pätevyyden lisäksi edellytämme laaja-alaista kokemusta työelämästä, tanssin kentästä, näkemystä tanssin opetuksen kehittämisestä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, dynaamista ja innovatiivista työotetta.

Edellä lueteltujen lisäksi arvostamme:

– osaamista hallinnollisesta työstä
– osaamista raporttien ja dokumenttien laatimisisessa
– järjestelmäosaamista
– hyvää pedagogista osaamista

Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava ote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (laki 404/2002) sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Lähetä vapaamuotoinen tiivis hakemus ansioluetteloineen 26.5.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tanssiopisto@nto.fi