Arja Tiili Dance Company hakee tuottajaa

ILMOITTAJA: ARJA TIILI DANCE COMPANY
21.6.2022

Intomieliset ry ja Arja Tiili Dance Company hakee kokoaikaista vastaavaa tuottajaa, jolla on jo kokemusta kulttuurialan tuotannoista ja vastaavana tuottajana toimimisesta. Tuottajan tehtäviin kuuluu rahoituksen hankinta, budjetointi ja budjetin valvonta, aikataulujen laadinta, tuotannon edistymisen seuranta, tiedotus ja sopimusasiat sekä myynti ja markkinointi.

Tuottaja toimii taiteellisen ja toiminnanjohtajan työparina. Tarjoamme luovan ja dynaamisen työympäristön mm. uuden tanssiteoksen Break the Fight – Burn the Floor! tuotannon parissa syksyllä 2022. Tuottajalta haemme itsenäistä ja aloitteellista otetta, tarkkuutta sekä vahvaa taloushallinnon osaamista. Työsuhde alkaa 4.8.2022. Ensin koeajalla 4 kk. Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään Arja Tiilille viimeistään 30.6.2022 s-postiin arja@arjatiili.fi.

Palkka: 2700-3000 € /kk

Intomieliset ry ja Arja Tiili Dance Company on valtion ja Helsingin kaupungin harkinnanvaraista toimintatukea saava tanssiryhmä. Tällä hetkellä tanssiryhmän toiminnassa keskitytään koulukiusaamista ennaltaehkäisevän Break the Fight! taidetoimintamallin näyttämötaidepuolen kehittämiseen.

Lisätietoja: www.arjatiili.fi ja www.breakthefight.com