Arja Tiili Dance Company hakee vastaavaa tuottajaa, DL 20.1.

ILMOITTAJA: ARJA TIILI DANCE COMPANY
10.1.2022

Tänä vuonna 15-vuotisjuhlaansa viettävä tanssiryhmä Arja Tiili Dance Company hakee vastaavaa tuottajaa.

Tanssiryhmän painopiste on ammattitanssiteosten tuottaminen, esitysten ja kiertueiden myyminen ja järjestäminen valtakunnallisesti. Myös koulukiusaamista ennaltaehkäisevän taidetoimintamallin Break the Fight! lyh. BTF kehittäminen ja laajentaminen yhdessä toiminnanjohtajan ja taiteellisen työryhmän kanssa on tärkeää.

Tuottajan tehtävänä on vastata taloushallinnosta, (palkanlaskenta,  budjetointi, ajantasainen talouden seuranta; sähköinen järjestelmä Fennoa käytössä) tiedotus ja yhteydenpito sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin, rahoituskanavien hakeminen ja apurahahakemusten sekä talousarvion teko (yhdessä toiminnanjohtajan kanssa), myyntikokemus lasketaan eduksi.

Vaatimuksena on kulttuurituotannon ja/tai merkonomin tutkinto sekä laaja kokemus taloushallintotehtävistä, kulttuurin ja erityisesti näyttämötaiteen alasta.

Tarjoamme näköalapaikan uudessa poikkisektorisessa BTF- taidetoiminnassa ja mahdollisuudet vaikuttaa toiminnan kehittymiseen yhtenä merkittävänä esittävän taiteen toimijana nuorille Suomessa.

Arja Tiili Dance Company toimii Intomieliset ry:n alla. Olemme  Taiteen edistämiskeskuksen ja Helsingin kaupungin vapaiden tanssiryhmien toiminta-avustuksen piirissä.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV viimeistään 20.1.2022 toiminnanjohtaja Arja Tiilille, s-posti: arja@arjatiili.fi puh: 0503756728.

Lisätietoja: www.arjatiili.fi ja www.breakthefight.com