Artisti maksaa -paneelikeskustelu 28.3. ja neuvotteluopas luoville aloille

ILMOITTAJA: HELSINGIN KAUPUNGINKIRJASTO
21.3.2018

ARTISTI MAKSAA – Neuvotteluopas luoville aloille

28. maaliskuuta 2018 klo 18:30–19:30
Kirjasto Helsinki (Kirjasto 10), Elielinaukio 2 G, 00100 Helsinki

PANEELIKESKUSTELU, mukana kirjailija, juristi Lottaliina Pokkinen, oopperalaulaja Waltteri Torikka, tanssija Marko Keränen ja kirjailija, taidehistorioitsija Anna Kortelainen.
Panelistit pureutuvat Lottaliina Pokkisen kirjan ydinkysymyksiin: Millainen on hedelmällinen neuvottelutyyli? Miten neuvottelukumppanin kohtaamiseen voi valmistautua? Miten rahasta kannattaa puhua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine?

Artisti maksaa -kirja esittelee neuvottelijan työkalupakin, jonka avullaluovan työn tekijä rohkaistuu neuvottelijana, ja oppii neuvottelemaan itselleen paremmat sopimusehdot. Lisäksi kirjaan on haastateltu Suomen menestyneimpiä luovien alojen ammattilaisia. Marco Bjurström, Lenita Airisto, Sofi Oksanen ja muut valitut kasvot kertovat, miten he ovat onnistuneet neuvottelemaan itselleen järkevät edut tyytymättä pelkkään näkyvyyteen.

Lottaliina Pokkinen on Suomen Muusikkojen Liitto ry:n lakiasiainpäällikkö, jolla on myös viulistin koulutus. Lisäksi hänen yrityksensä Lehtinen Legal Oy edustaa useita muiden luovien alojen ammattilaisia, kuten kirjailijoita.

Tilaisuudessa kirjamyynti, tervetuloa!

Lisätietoja panelisteista:
http://nemokustannus.fi/kirjat/artisti-maksaa-neuvotteluopas-luoville-aloilla/
https://www.stepupschool.fi/opettajat/marko-keranen/
http://www.waltteritorikka.fi