Arts Management Helsinki: uudistettu palvelukokonaisuus ja työyhteisö taiteen freelancereille

ILMOITTAJA: ARTS MANAGEMENT HELSINKI
6.3.2017

Arts Management Helsinki: Tietoa, tukea ja apua taiteen freelancereille

Miten suunnittelen produktion? Miten laadin budjetin ja seuraan sitä? Miten viestin työstäni yleisölle, medialle, rahoittajille, yhteistyökumppaneille? Miten hallitsen työtäni? Miten saan työaikani riittämään? Miten pystyn luomaan pitkäjänteisen uran ja kestävän elämäntyylin itselleni taiteilijana?

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva Arts Management Helsinki tarjoaa tietoa, apua, neuvoa ja tukea sekä taiteilijoille että taiteen parissa työskenteleville tuottajille. Jäsenyysperusteisesti toimivan palvelukokonaisuuden ideana on olla projektimaisen freelancetyön apuna ja tukena, erilaisissa uran- ja elämänvaiheissa. Arts Management Helsingin ammattituottajat ovat aina apuna, ja työyhteisö tarjoaa kollegiaalista tukea sekä erilaisia ryhmätoiminnan muotoja.

Aiemmin kolmellekymmenelle taiteilijalle mitoitettu, jaettu co-work -työyhteisö on nyt avannut ovensa uusille jäsenille ja tarjoaa jatkossa kahta erilaista jäsenyysmallia.

HELPDESK-jäsen saa henkilökohtaista apua, neuvoa ja tukea, paikasta riippumatta, joko online-palveluna tai paikan päällä Helsingin Kruununhaassa. Tuotantoavun lisäksi jäsenillä on käytössään tietopankki. Palvelua saa lisäksi mm. mediatiedotteen laadinnassa ja lähettämisessä, keikkalaskutuksessa ja projektityön palkanmaksussa.

CO-WORK -jäsenillä on lisäksi käytössä yhteisöllinen työtila ja työyhteisö. Jaetussa työtilassa työtä tehdään rinnakkain, kollegiaalista vinkkiä ja toisenlaista näkökulmaa tai vaikkapa teknistä tukea, saa aina. Arts Management Helsingin ammattituottajat työskentelevät osana co-work -yhteisöä. Co-work -jäsenille järjestetään lisäksi monenlaista ryhmätoimintaa sekä muita työrutiineja rytmittäviä ja uusia ajatuksia inspiroivia tapahtumia.

Lisätietoja uudistetusta palvelukokonaisuudesta löytyy verkosta: http://artsmanagement.fi