AUDITION / OPEN CALL – MimoArt Company is looking for performers and sound designer! MimoArt Company etsii esiintyjiä ja äänisuunnittelijaa tuleviin teoksiinsa | Audition Helsingissä 8.12. (Ilm. 1.12. mennessä!)

ILMOITTAJA: MIMOART COMPANY
23.11.2022

AUDITION / OPEN CALL – MIMOART COMPANY IS LOOKING FOR PERFORMERS AND SOUND DESIGNER FOR UPCOMING PIECES!

ESIINTYJÄT!

Etsimme monipuolisia ja valovoimaisia esittävän taiteen ammattilaisia tanssia, fyysistä teatteria ja klovneriaa yhdistäviin teoksiimme.

Vahva nykytanssitausta katsotaan eduksi, mutta mikäli olet fyysinen näyttelijä / fyysisen teatterin taustainen ja koet selkeää kutsumusta, ota rohkeasti yhteyttä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa klovneriakokemusta, mutta toivotaan kiinnostusta vahvasti visuaalisuuteen pohjaavaan työskentelyyn.

Etsimme työryhmäämme mielenkiintoisia liikkujia ja erilaisia persoonia, joten kaikenlainen outous ja omintakeisuus kiinnostelee. Pidämme työskentelyssämme arvossa itseohjautuvuutta, luovaa heittäytymistä, positiivista työskentelyasennetta ja hyviä työryhmätaitoja.

Toivomme sitovia ilmoittautumisia 1.12 mennessä osoitteeseen mimoartcompany@gmail.com. Tarkemmat lisätiedot auditioniin liittyen ilmottautumisen yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut, mutta et pääse kyseisenä ajankohtana tai et ole varma sovitko hakuilmoitukseen, ota rohkeasti yhteyttä: 040 735 9512 / If you are interested but unable to join at the set date or you are not sure if you fit to the description, do not hesitate to contact: 040 735 9512

 

ÄÄNISUUNNITTELIJAT!

Etsimme työryhmäämme kokenutta äänisuunnittelun ammattilaista, joka on kiinnostunut poikkitaiteellisesta, tutkivasta ja kokeilevasta työskentelystä. Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää!

 

www.mimoartcompany.com ›
www.instagram.com/mimoartcompany ›
www.facebook.com/mimoartcompany ›