Aurinkobaletti hakee myynti- ja markkinointisuunnittelijaa

ILMOITTAJA: AURINKOBALETTI
21.6.2022

Oletko kiinnostunut työskentelemään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä nykytanssin parissa? Haemme myynti- ja markkinointisuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen.

Aurinkobaletti on vuonna 1981 perustettu nykytanssiryhmä, joka toimii Turussa Manillan kulttuuritehtaassa Aurajoen rannalla. Aurinkobaletin teokset vaihtelevat nykytanssista tanssiteatteriin, ja monitaiteelliset yhteistuotannot sekä yleisötyö ovat ryhmän arkipäivää. Teoksia toteutetaan lapsille, nuorille ja aikuisille. Omalla kotinäyttämöllään esitettävien teosten lisäksi Aurinkobaletti toimii kiertävänä teatterina niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Myynti- ja markkinointisuunnittelija

Haemme energistä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista vastaamaan teostemme ryhmä- ja kiertuemyynnistä, yleisötyötilaisuuksien myynnistä sekä markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen, tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja keksit aktiivisesti uusia tapoja kertoa meistä asiakkaille. Sinulla on loistavat organisointikyvyt ja hyvät tietotekniset taidot, olet kotonasi myyntityössä ja hallitset myynnin ja markkinoinnin kanavat sekä kirjoitat sujuvasti innostavaa tekstiä monenlaisille kohderyhmille. Sinusta löytyy luovuutta, rohkeutta ja paineensietokykyä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta myynti- ja markkinointityöstä sekä kulttuurialan tuntemusta. Eduksi katsotaan hyvä kielitaito ja monipuoliset verkostot. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköisesti yhtenä liitetiedostona pdf-muodossa toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsille 2.8.2022 mennessä: sami.skantsi@aurinkobaletti.fi

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse tiistaina 21.6., keskiviikkona 22.6. ja maanantaina 1.8. klo 10.00–12.00 toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsilta, puh. 050 470 1618. Haastattelut pidetään elokuun puolivälissä.