Hakuaikaa pidennetty: Kansainväliseen työhön keskittyvä vientivalmennus Helsingissä 27.5. | Hae viimeistään 30.4.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS JA SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUS
23.4.2020

Ilmoitusta päivitetty 23.4.2020

COVID-19 ja sen vaikutukset vientivalmennushakuun: Hakuaikaa pidennetty 30.4. saakka! Koronatilanteeesta johtuen tilaisuus järjestetään etänä. 


Tanssin ja sirkuksen ammattilaisille suunnatun koulutuksen vetää Magnus Nordberg (SE), Nordberg Movement -tuotantotoimiston perustaja, tuottaja ja kansainvälisen työn konkari. Koulutus on englanninkielinen.

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta ja jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan kansainvälisen strategian toimeenpanemisessa ja omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Suosittelemme valmennusta sekä niille, jotka osallistuivat marraskuussa 2019 järjestettyyn vientivalmennukseen (Yohann Floch & Marie le Sourd) että niille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet koulutuksiin. Tärkeintä on, että hakijalla on kokemusta kansainvälisestä työstä.

Aika: Keskiviikko 27.5. klo 10.00-17.00. Osallistujilta edellytetään osallistumista koko ajalle.

Paikka: verkossa

HUOM.

  • Seuraamme koronaan liittyviä tiedotteita. Mikäli tilanne niin vaatii, järjestetään vientivalmennus etäyhteyksin.
  • Voimme tarpeen mukaan korvata matkakustannuksia muualta Suomesta Helsinkiin matkustaville. Korvattavia kustannuksia ovat julkisen kaukoliikenteen (juna, bussi) matkaliput. Näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Huomioithan, että koronatilanne voi vaikuttaa myös mahdollisuuksiin matkustaa Suomessa – seuraamme tilannetta.

Hakemusten perusteella valmennukseen valitaan 14 osallistujaa: 7 sirkuksen ja 7 tanssin ammattilaista. Valinnoista ilmoitetaan viikolla 19.

Tutustu myös tanssin ja sirkuksen ammattilaisille suunnattuun CINARS-messumatkahakuun (myös Cinars-matkan hakuaikaa on pidennetty 30.4. saakka).

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Moving between the local and the international

Magnus Nordberg will share his experience of working between a local and an international dance context. The day consists of insights into the structure and set-up of the daily work and insights into a few selected projects as well as to sustaining long-term relationships. Additionally the day will include hands-on tasks, discussion of discuss pros and cons of possible models for an organisation that wishes to formulate a structure around their international endeavours. Nordberg Movement is a production- and development office for dance and choreography based in Stockholm. The core of the structure are long-term relationships with independent choreographers.

Preliminary schedule:
10.00 – 11.00 Working between a local and an international context – introduction
11.00 – 12.00 Sharing session and discussion of common and individual concerns and needs
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 14.00 Practical session
14.00 – 15.00 Models of organisation for your international endeavours
15.00 – 15.15 Coffee break
15.00 – 16.00 ”Making things happen” – financial and structural insights
16.00 – 17.00 End-of-day discussion, sharing session of outcomes

HAKUOHJEET | DEADLINE HAKEMUKSILLE 30.4.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 30.4.
Tanssin hakemukset + CV: katarina.lindholm@danceinfo.fi
Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä): lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi sekä projektejasi.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella viikolla 19.


Kansainväliseen työhön keskittyvä vientivalmennus on osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoittamaa kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-20.