Avoin haku K&C:n Keidas-residenssiin

ILMOITTAJA: KEKÄLÄINEN & COMPANY
14.8.2017

Haluaisitko osallistua toimintaamme? Avaamme avoimen haun Keidas-residenssiin kesäkaudelle 2018 Kekäläinen & Companyn Ruumiillisen taiteen teatterissa. Residenssi sisältää työskentelyajan kesä-heinäkuussa ja mahdollisen work-in-process-esityksen elokuussa 2018. Esitykset toteutetaan ilman teatteritekniikkaa unplugged-hengessä ja muista yksityiskohdista sovitaan erikseen.

Hakuaika: 15.9.2017 mennessä

Vapaamuotoiset hakemukset (projektiesittely, lyhyt CV, toiveet residenssistä) 15.9.2017 mennessä osoitteeseen kc@kekalainencompany.net. Valinnoista tiedotetaan lokakuun alkuun mennessä.

Lisätietoa K&C:sta: http://www.kekalainencompany.net ja Ruumiillisen taiteen teatterista: http://www.kekalainencompany.net/fi_space.html.

Keidas-residenssiprojekti aloitettiin K&C:n 20-vuotisjuhlavuonna 2016. Tähän mennessä on toteutettu neljä Keidas-residenssiä. Keidas-residenssin tarkoitus on helpottaa vapaan kentän harjoitustilapuutetta ja vahvistaa kenttämme taiteilija-tekijäidentiteettejä. K&C on ollut vuokralaisena Kaapelitehtaalla vuodesta 1996 lähtien ja Ruumiillisen taiteen teatteria on vuosien varrella käyttäneet kymmenet taiteilijat.