Avoin haku: Liisa Pentti +Co Studion kesäresidenssi 2020

ILMOITTAJA: LIISA PENTTI +CO
30.3.2020

Liisa Pentti +Co tarjoaa residenssimahdollisuuden Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja työryhmille uudessa studiossaan Bulevardilla kesä-heinäkuussa 2020. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma.

Tarjoamme kaksi 2-3 viikon mittaista residenssiperiodia välillä 22.6.-2.8.2020. Liisa Pentti +Co Studion pinta-ala on 80 m², josta tanssilattian osuus on 68 m². Tilan korkeus on noin 5,5 metriä ja tilassa on ikkunat kahdella seinällä. Studiossa on harmaa tanssimatto, säädettävä loisteputkivalaistus sekä äänentoistolaitteet.

Haku residenssiin aukeaa 1.4. ja päättyy 24.4. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää yhteystiedot, residenssiperiodin työsuunnitelma, toivottu ajankohta, mahdollisimman monen työryhmän jäsenen ansioluettelot sekä 1-2 videolinkkiä taiteilijan/työryhmän aikaisempiin töihin. Lähetä hakemus 24.4. mennessä osoitteeseen info@liisapentti.com. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 4.5.2020 mennessä.

Lisätietoja residenssimahdollisuudesta antaa Liisa Pentti. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@liisapentti.com tai puhelimitse numeroon 050 582 4914.

Lue lisää ja katso kuvat studiosta