Avoin haku: Liisa Pentti +Co Studion kesäresidenssi 2021 – haku auki 30.5. asti

ILMOITTAJA: LIISA PENTTI +CO
11.5.2021

Liisa Pentti +Co tarjoaa residenssimahdollisuuden Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja työryhmille studiossaan Bulevardilla kesä-elokuussa 2021.

Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma.

Tarjoamme 1-2 viikon mittaisia residenssiperiodeja välillä 21.6.-11.7. ja 23.7.-21.8.

Liisa Pentti +Co Studion pinta-ala on 80 m², josta tanssilattian osuus on 68 m². Tilan korkeus on noin 5,5 metriä ja tilassa on ikkunat kahdella seinällä. Studiossa on harmaa tanssimatto, säädettävä loisteputkivalaistus sekä äänentoistolaitteet.

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää taiteilijan tai työryhmän yhteyshenkilön yhteystiedot, residenssiperiodin työsuunnitelma, toivottu ajankohta, mahdollisimman monen työryhmän jäsenen ansioluettelot sekä 1-2 videolinkkiä taiteilijan/työryhmän aikaisempiin töihin.

Lähetä hakemus 30.5. mennessä osoitteeseen info@liisapentti.com. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 4.6.2021 mennessä.

Lisätietoja residenssimahdollisuudesta antaa Liisa Pentti.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@liisapentti.com tai puhelimitse numeroon 050 582 4914.

Lisätietoja ja kuvia studiosta
Liisa Pentti +Co