Avoin haku nykytaidetila Kutomon 2017–2018 ohjelmistoon

ILMOITTAJA: EHKÄ-TUOTANTO
6.9.2016

Avoin haku nykytaidetila Kutomon syksyn 2017 ja kevään 2018 ohjelmistoon

Ehkä-tuotanto hakee nykytaidetila Kutomon syksyn 2017 sekä kevään 2018 ohjelmistoon ehdotuksia tanssi- ja esitystaiteen aloilta. Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys, projekti, työpaja, yhteistuotantona tuotettava kantaesitys tai 1-3 viikon työskentelyresidenssi. Hakemuksia otetaan vastaan tanssi- ja esitystaiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä.

Haun kautta valitun ehdotuksen toteutuksesta neuvotellaan Ehkä-tuotannon ja tekijän välillä. Kaikki Kutomolla toteutuva toiminta perustuu yhteistyöhön, jolloin tekijöiltä edellytetään omarahoitusosuutta sekä omaa panosta työn kokonaistoteutuksessa. Taiteilijavetoisen Ehkä-tuotannon taloudellinen tuki eri ehdotuksille määräytyy aina käytettävissä olevien taloudellisten resurssien mukaan.

Hakuaika on 1.-30.9.2016.

Hakemuksen tulee sisältää:
– hakijan yhteystiedot
– työsuunnitelma
– aikataulu
– kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma
– ansioluettelo(t)
– työnäyte/-näytteet

Hakemus lähetetään sähköpostitse 30.9.2016 mennessä osoitteeseen ehkatuotanto@gmail.com.

Valinnoista päättää Ehkä-tuotannon taiteellinen työryhmä eli tanssitaiteilijat Mira Kautto, Maija Mustonen, Maija Reeta Raumanni, Masi Tiitta ja Anna Torkkel. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 31.10.2016 mennessä.

Turkulainen Ehkä-tuotanto mahdollistaa ja yhteistuottaa uuden tanssin ja esitystaiteen tekijöiden, työryhmien ja kollektiivien teoksia. Ehkä hallinnoi Turussa poikkialaista nykytaidetila Kutomoa, jossa järjestetään ympäri vuoden esityksiä, tapahtumia ja opetustoimintaa eri taiteen aloilta. Kahdesta kauniista studiosta – Studio 1 & Studio 2 – koostuva Kutomo on tila, paikka, näyttämö, galleria ja huone, jonka vuosittainen ohjelmisto valikoituu eri reittejä: vapaamuotoisten ehdotusten, avoimien hakujen ja eri toimijoiden välisen yhteistyön kautta.

Lisätiedot: ehkatuotanto@gmail.com

www.ehka.net

Kuva: Jaakko Pietiläinen (Milja Ahon, Anna-Mari Karvosen, Anna Mustosen ja Emmi Vennan uusi teos / Kutomo, 2016)