Avoin haku verkostoitumismatkalle IETM Lyoniin 21.-24.10.2021. HUOM. Haku päättyy 8. syyskuuta!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
7.9.2021

Tanssin tiedotuskeskus järjestää verkostoitumismatkan Lyonin IETM-tapaamiseen lokakuussa. HUOM! Haku päättyy jo 8.9.2021

Mistä on kyse?

IETM on eurooppalainen esittävien taiteiden ammattilaisverkosto. Seuraava IETM-tapaaminen järjestetään 21.-24.10. Lyonissa, Ranskassa sekä verkossa. Tapahtuma kokoaa yhteen esittävien taiteiden ammattilaisia ympäri Eurooppaa. IETM-tapaaminen koostuu keskusteluista, seminaareista, paikalliseen skeneen tutustumisesta, esitysohjelmistosta sekä tietysti verkostoitumisesta.

Lyonin tapaamisen teemana on Trans-Missions: What has the pandemic times taught us beyond the fragility of our ecosystems? What can we learn from each other and pass on to new generations?  Pandemiasta johtuen tapahtuman rakenne ja formaatti poikkeaa jonkin verran totutusta. Paikan päällä osallistuvien määrää rajoitetaan 200 osallistujaan ja ohjelmassa valitaan kullekin päivälle tietty reitti, jota seurataan.

Tutustu huolella tapahtuman sisältöön ja ohjelmaan: https://www.ietm.org/en/lyon 

Kenelle?

Verkostoitumismatkalle voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa toimivat tanssitaiteilijat ja -tuottajat. Asetamme etusijalle hakijat, joilla on jo kansainvälisen toiminnan kokemusta ja ajankohtainen tarve päästä verkostoitumaan Keski-Eurooppaan, erityisesti Ranskaan.

Hakemuksessa tulee perustella, miten matkasta olisi hyötyä hakijalle sekä mahdollisille muille tahoille tai yhteisöille, ja minkälaisia kansainvälistymistavoitteita se ajaisi.

Tiedotuskeskus valitsee hakemusten perusteella enintään 4 osallistujaa,  joille maksetaan max. 800 euron (+100 e Uudenmaan ulkopuolelta tuleville) suuruinen matkatuki. Osallistuja kattaa itse matkat, majoituksen sekä mahdolliset muut kustannukset, ja matkatuki maksetaan toteutuneita kustannuksia (tositteita) vastaan. Osallistujan tulee myös maksaa rekisteröitymismaksu (alk. 100 €). Edellytämme, että matkalle osallistutaan koko tapahtuman ajaksi. Jokainen osallistuja on itse vastuussa matkajärjestelyistään ja -vakuutuksistaan sekä tarvittavista rokotus- ja testitodistuksista.

HUOM! Tapahtumaan osallistumiseksi osallistujalla tulee olla voimassa oleva koronarokotus- tai testitodistus Lue lisää: https://www.ietm.org/en/lyon/practical-info#Covid-19 

Osallistujat sitoutuvat tekemään Tiedotuskeskukselle myös vapaamuotoisen matkablogin, joka julkaistaan Tiedotuskeskuksen sivuilla.

Lähetä lyhyt hakemus perusteluineen sekä ansioluettelo 8.9. mennessä: katarina.lindholm@danceinfo.fi

Päätökset tehdään hakemusten perusteella 10.9. mennessä ja tapahtumaan rekisteröidytään heti tämän jälkeen.

Lisätietoja: Katarina Lindholm, kansainvälisten asiain päällikkö, katarina.lindholm@danceinfo.fi