Mitä jos Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset yhdistyvät? Tanssin tai sirkuksen kentän taiteilija, tuottaja, tiedottaja: Tule Zoom-keskustelemaan 26.5. klo 14-16!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
20.5.2020

Haluamme kuulla kentän ajatuksia Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskusten mahdollisesta yhdistymisestä.

Tervetuloa mukaan taiteilijat, tuottajat, tiedottajat, suunnittelijat ja muut tanssialan ammattilaiset!

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset ovat yli kahden vuoden ajan käyneet keskustelua mahdollisesta yhdistymisestä, sen eduista ja haasteista. Molempien tiedotuskeskusten hallitukset päättivät vuonna 2019, että yhdistymisen selvittämistä jatketaan vuonna 2020. Tähän mennessä asiaa on käsitelty hallitusten lisäksi tiedotuskeskusten henkilökuntien keskuudessa sekä tämän kevään aikana yhdistysten kaikkien jäsenyhteisöjen kanssa käydyissä keskusteluissa.

Tiistaina 26.5. klo 14–16 järjestämme tanssin ja sirkuksen kentille ja kaikille sen toimijoille avoimen verkkokeskustelun aiheesta. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä näiden kahden tiedotuskeskuksen yhdistyminen yhdeksi toimijaksi tarkoittaisi.

Keskustelun alustavat toiminnanjohtajat Sanna Rekola (tanssi) ja Lotta Vaulo (sirkus).

Huom. Tämä toinen keskustelutilaisuus aiheesta on avoin kaikille tanssin ja sirkuksen kentillä toimiville. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella ›

Tapahtuma Facebookissa >


Kolmas keskustelumahdollisuus

Jos tilanne sallii, pyrimme järjestämään kesäkuussa ainakin yhden live-keskustelutilaisuuden, johon mahtuu mukaan rajoitettu määrä ennalta ilmoittautuneita tanssi- ja sirkusalan toimijoita. Lisätietoa tulee piakkoin, seuraa ilmoitustauluamme.

Keskustelujen pohjaksi voit tutustua

Tanssin tiedotuskeskuksen toimintaan ›

sekä tehtävään ja strategiaan ›

Tutustu Sirkuksen tiedotuskeskukseen >