Hakuaikaa pidennetty: CINARS 9.-14.11.2020 | Montréal, Kanada | UUSI DEADLINE 30.4.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS JA SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUS
23.4.2020

Päivitetty 24.3.2020

HUOM. COVID-19 ja sen vaikutukset Cinars-hakuun – hakuaikaa pidennetty 30.4. saakka 

Näillä näkymin Cinars järjestetään marraskuussa 2020 ja Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset edistävät suunnitelmiaan tapahtumaan osallistumiseen liittyen.

Ymmärrämme, että monelle syksyn suunnitelmat ja aikataulut ovat nyt epävarmalla pohjalla ja voi olla haasteellista sitoutua loppusyksyn tapahtumaan. Haluamme kuitenkin kannustaa kaikkia Cinars-messuista kiinnostuneita edelleen harkitsemaan osallistumista oman kansainvälisen toiminnan vahvistamiseksi.

Kertokaa meille suunnitelmistanne, huolistanne ja kysymyksistänne hakuun liittyen, jotta me pystyisimme mahdollisimman joustavasti käsittelemään hakemuksianne ja suhtautumaan ymmärryksellä. Olkaa siis yhteydessä Katarinaan ja Lottaan (yhteystiedot alempana), jos messuille lähtö kiinnostaa, oli oma tilanne mikä hyvänsä!


CINARS Biennale 9.–14.11.2020 | Montréal, Kanada

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta.

Matka- ja majoitustuki osallistujille: Tiedotuskeskukset tukevat lentolippu- ja majoituskuluja max. 1300 €/hlö sekä maksaa osallistujien rekisteröitymisen tapahtumaan.

Huomioithan, että myönnettävä tukisumma ei välttämättä kata matkan kokonaiskustannusten määrää. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävät matka- ja majoituskulut, ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset sekä muut mahdolliset kulut.

Osallistujat sitoutuvat kirjoittamaan reissusta matkaraportin, joka julkaistaan blogi-kirjoituksena tiedotuskeskusten sivuilla.

CINARS-hakijoille suosittelemme hakemista myös 27.5. järjestettävään tanssin ja sirkuksen kansainvälisen työn vientivalmennukseen (deadline valmennushakemuksille 29.3.).

HAKUOHJEET | DEADLINE HAKEMUKSILLE 30.4.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 30.4.
Tanssin hakemukset + CV: katarina.lindholm@danceinfo.fi
Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä): lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella viikolla 19. Verkottumis- ja messumatkalle valitaan mukaan 8-10 sirkuksen ja tanssin ammattilaista.


CINARS-haku on osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa kotimaisen tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-20.


Lue tanssin ammattilaisten kokemuksista vuoden 2018 Cinars-reissulta:

Elina Tanskasen blogi: Parasta antia olivat kanadalaiskontaktit – oma aikataulutus on isossa tapahtumassa haaste

Maria Nurmelan blogi: Planktonina Cinars-meressä kera yhä suurempien valaiden

Hanna Pajala-Assefan blogi: Cinarsissa oltiin yhdessä taiteen puolella