Baletinopettaja Helsingin Herttoniemeen

ILMOITTAJA: MLL HERTTONIEMEN PAIKALLISYHDISTYS
3.6.2019

MLL Herttoniemi hakee baletti- ja satubalettitunneille motivoitunutta baletinopettajaa, jolla on kokemusta lasten ohjaamisesta!

Balettiopettajanamme ohjaat sekä alle kouluikäisten ryhmiä (3-, 4-,5- ja 6-vuotiaat) että kouluikäisten ryhmiä (7- ja 8-12-vuotiaat). Alle kouluikäisille suunnattu satubalettimme kehittää musikaalisuutta, koordinaatiota, mielikuvitusta ja harjoittaa taitoa liikkua ryhmässä musiikin mukana. Kouluikäisten baletissa harjoitellaan perusasentoja ja tanssisarjoja, rytmiikkaa, musikaalisuutta ja sanatonta ilmaisua. Kaikissa ryhmissä lapset harjoittelevat ja tanssivat salissa ilman huoltajaa opettajan ohjauksessa.

Toivomme sinulta:
Aiempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta
Positiivista ja innostavaa otetta eri-ikäisten lasten kanssa toimimiseen
Sitoutuneisuutta
Suomen kielen taitoa

Balettitunnit pidetään Herttoniemen alueella, tällä hetkellä Asukastalo Ankkurissa osoitteessa Paasivaarankatu 6. Opetusta on noin viisi tuntia viikossa tiistai- ja torstai-iltaisin. Baletin syyskausi kestää syyskuun alusta joulukuun alkuun ja kevätkausi tammikuun alusta huhtikuun loppuun. Opetuksen saat suunnitella vapaasti.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote

MLL Herttoniemi on avoin kansalaisjärjestö, joka tekee vapaaehtoistyötä alueen lapsiperheiden hyväksi. MLL Herttoniemi pyrkii tarjoamaan alueen lapsille ja nuorille edullisia matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko?
Lähetä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen otsikolla ”MLL Herttoniemi, baletinopettaja” osoitteeseen mll.herttoniemi@gmail.com 18.6.2019 mennessä.

Lisätietoja sähköpostilla mll.herttoniemi@gmail.com tai puhelimitse Veera Kivivirralta (040 826 6856).