Bisnes & kulttuuri -seminaari 2017 Tampereella

ILMOITTAJA: TAMPERE-TALO
6.9.2017

Tänä vuonna 25.9.2017 Tampere-talon Duetto-salissa järjestettävä perinteikäs Bisnes & kulttuuri -seminaari sukeltaa kulttuurin rahoituksen ytimeen teemanaan Mistä revitään rahat!?

Kysymys on ollut taiteen tekijöiden huulilla kautta aikojen, mutta tällä hetkellä aihe on polttavan ajankohtainen. Suomen itsenäisyyden juhlavuonna kulttuurilaitosten rahoitus on muutoksen kourissa, sillä taiteen valtionosuusjärjestelmää (VOS) uudistetaan. Onko uudistus kulttuuritoimijoille yhtä suuri myllerrys kuin sote terveydenhoitojärjestelmälle?

Seminaarissa pohditaan myös keinoja, miten yritykset voivat osallistua taiteen tukemiseen. Miten toimii julkisen taiteen rahoituksen prosenttiperiaate? Entä kuinka vakavasti otettava ratkaisu on joukkorahoitus: pienillä summilla voidaan tukea suuriakin hankkeita, jos vain saadaan tarpeeksi tukijoita mukaan. Olemmeko me kaikki lopulta mesenaatteja?

Mistä revitään rahat!?

Seminaari rakentuu asiantuntijoiden puheenvuoroista, niitä seuraavista kommenttipuheenvuoroista ja kaikille seminaarin osallistujille tarkoitetuista pyöreän pöydän keskusteluista. Pyöreissä pöydissä osallistujat pääsevät keskustelemaan ja verkottumaan kulttuurin ja yrityselämän edustajien kanssa.

Seminaari on tänä vuonna osallistujille maksuton, kiitos yhteistyökumppaniemme Lähitapiola, Eversheds ja Johanneksen Klinikka.

Tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, vain 150 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Tilaisuuden juontaa Fredrik Lilius.

Ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/reg/Bisnes__kulttuuri_seminaari_2017_8713