Cirkon avoimet työpaikat: Markkinointi- ja viestintäpäällikkö sekä Tekninen tuottaja

ILMOITTAJA: CIRKO - UUDEN SIRKUKSEN KESKUS
6.8.2018

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ, CIRKO – UUDEN SIRKUKSEN KESKUS RY, HELSINKI

Haemme nyt joukkoomme MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 100 % työajalla. Työn ensisijainen suorituspaikka on Cirko Helsingin Suvilahdessa. Työsuhteeseen sisältyy 1 kk:n koeaika. Määräaikainen työsuhde alkaa 1.10.2018 ja päättyy 31.8.2019.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö vastaa Cirkon markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä, lipunmyynnin järjestelyistä (esitystilaisuudet), taloushallinnon tiliöinneistä ja laskujen tarkastamisesta sekä toimii lähihenkilönä markkinoinnin ja viestinnän assistenteille.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää monipuolista markkinoinnin ja viestinnän kokemusta, näkemystä sosiaalisen median ja digiviestinnän ylläpidosta, kehittämisestä ja tuloksellisesta toteuttamisesta. Hakijalta toivotaan erinomaista suomen- ja englanninkielen suullista- ja kirjallista taitoa, sekä kokemusta tiedotteiden ja muiden tekstien laatimisesta ja editoimisesta. Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta tiimipelaajaa, joka viihtyy pienessä työyhteisössä ja kokee monipuolisen työnkuvan omakseen.

Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa, sekä kahden suosittelijan tiedoilla 12.8.2018mennessä osoitteeseen: riku.lievonen@cirko.fi. Merkitse viestin otsikkokenttään ”Työhakemus Markkinointi- ja viestintäpäällikkö”. Hakemuksia ei palauteta. Työhaastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Työhaastattelut pidetään 15.-16.8.2018.

Tiedustelut: Toiminnanjohtaja Riku Lievonen, puhelimitse to 2.8. klo 12.00-13.00 ja to 9.8. klo 12.00-13.00, puh. +358 40 832 7479

TEKNINEN TUOTTAJA, CIRKO – UUDEN SIRKUKSEN KESKUS RY, HELSINKI

Haemme nyt joukkoomme TEKNISTÄ TUOTTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 50 % työajalla. Työn ensisijainen suorituspaikka on Cirko Helsingin Suvilahdessa. Työsuhteeseen sisältyy 4 kk koeaika. Työsuhde alkaa 1.10.2018.

Tekninen tuottaja vastaa Cirkon residenssi- ja esitystoiminnan sekä muiden tilaisuuksien teknisen ja tuotannollisen toteutuksen koordinoinnista ja aikataulutuksesta, toimii muun teknisen henkilökunnan lähihenkilönä ja yhteyshenkilönä residenssitaiteilijoiden, kumppanien ja tilavuokraajien suuntaan.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää monipuolista kokemusta esitys- ja tapahtumatuotannosta, esitysteknisen laitteiston perustuntemusta, kokemusta työnjohdosta, aikataulutuksesta ja ennakkosuunnittelusta. Aiempi työkokemus nykysirkuksen parissa on eduksi. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointitaitoja sekä yleisimpien tietokoneohjelmien (Excel, Word) hallintaa. Työnhakijalta ei edellytetä suomen kielen taitoa, vaihtoehtoisena työkielenä on englanti. Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta tiimipelaajaa, joka viihtyy pienessä työyhteisössä ja kokee monipuolisen työnkuvan omakseen.

Lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa, sekä kahden suosittelijan tiedoilla 17.8.2018 klo 18.00 mennessä osoitteeseen: riku.lievonen@cirko.fi. Merkitse viestin otsikkokenttään ”Työhakemus Tekninen tuottaja”. Hakemuksia ei palauteta. Haastatteluun kutsuttaville tulee ennakkotehtävä. Työhaastattelut pidetään 22.-24.8.2018.

Tiedustelut: Toiminnanjohtaja Riku Lievonen, puhelimitse to 9.8. klo 12.00-13.00 tai ke 15.8. klo 12.00-13.00, puh. +358 40 832 7479

Cirkon henkilökunta koostuu ydintiimistä; toiminnanjohtaja, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, tuottaja, tekninen tuottaja ja näyttämömestari sekä vaihtuvasta joukosta kausityöntekijöitä tekniikan assistenteista, lipunmyyntiin ja viestintään.

Cirko – Uuden sirkuksen keskus on Helsingin Suvilahdessa toimiva nykysirkukseen keskittyvä esitys- ja tuotantotalo. Cirko tuottaa esitystoimintaa sekä omassa talossa Suvilahdessa että Helsingin metropolialueella ja järjestää residenssitoimintaa edistääkseen nykysirkuksen kehittymistä taidemuotona. Cirkon toiminnasta vastaa samanniminen yhdistys, joka on perustettu vuonna 2002. Cirko-keskus avattiin vuonna 2011 Suvilahden kaasuvoimalan entisen konepajan tiloihin. Cirkossa on 1400 neliötä työskentely- ja esitystiloja nykysirkuksen ammattilaisille.