Coaching-menetelmäkurssi taidetuottajille 9.10. Helsingissä

ILMOITTAJA: ARTS MANAGEMENT HELSINKI
20.9.2018

Arts Management Helsinki järjestää taidealan tuottajille suunnatun, kolmen tunnin lyhytkurssin coaching-menetelmistä 9.10.2018. Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujille työvälineitä tuottajan arkeen. Työpajan vetäjänä toimii Certified Business Coach ja taidealan maisteri Teppo Virtanen.

Coachingille ei ole kunnollista suomenkielistä termiä. Jotkut puhuvat valmennuksesta, mutta tässä työpajassa on kyse yritysmaailmassa käytetyistä Business Coaching -menetelmistä. Työpajassa pohditaan, millainen voi olla coachaava ote taidetuottajan työhön, ja miten itseä ja muita inspiroidaan oman ammatillisen potentiaalin täysipainoiseen käyttöön. Coaching-ammattilaisten käyttämistä menetelmistä voi olla hyötyä tuottajille itselleen, tai he voivat soveltaa menetelmiä omissa organisaatioissaan.

Kyseessä on järjestyksessään toinen Coaching-menetelmäkurssi; edellisen kerran vastaava kurssi järjestettiin kesäkuussa 2018. Teppo Virtanen on myös vieraillut asiantuntijavieraana ja kutsuttuna puhujana Arts Management Helsingin järjestämillä tuottaja-aamiaisilla kuluneena keväänä.

***

Coaching-menetelmäkurssi taidetuottajille
TIISTAINA 9.10.2018 klo 13–16
(3h)

Coaching-menetelmäkurssille mahtuu enintään 8 osallistujaa, sillä teemme paljon käytännön harjoitteita. Kurssin hinta on 80 euroa (sis. alv). Jos haluat mukaan kurssille, laitathan sähköpostia Outille osoitteeseen outi@artsmanagement.fi

Coaching-menetelmäkurssi taidetuottajille lokakuussa