Compañía Kaari & Roni Martin etsii toiminnanjohtajaa

ILMOITTAJA: COMPAÑÍA KAARI & RONI MARTIN
14.11.2016

Hyvä hakija! Olemme kansainvälinen taiteilijaryhmä ja tunnettuja taiteen eri lajeja yhdistelevistä live-esityksistä, levytyksistä ja muista tempauksista. Meidän taiteellisten johtajien lisäksi ryhmän taiteelliseen työryhmään kuuluu kaikenkarvaisia pitkän uran luoneita tanssijoita, muusikoita ja muita taiteilijoita eri maista, tällä hetkellä lähinnä Suomesta ja Espanjasta.

Nyt etsimme vakituiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajaa (Managing director), jolla on laaja kokemus kulttuurialan tuotannollisista ja hallinnollisista tehtävistä. Työhön kuuluu ennen kaikkea toimintamme strateginen suunnittelu, varainhankinta ja käytännön tuotannolliset tehtävät. Työ sisältää myös markkinointia, viestintää (mukaanlukien sosiaalisen median hallinta) ja myyntiä yhdessä muun tuotantoporukan kanssa. Muu ydinryhmä ei kuitenkaan istu säännöllisesti toimistolla, joten toiminnanjohtajan täytyy pystyä työskentelemään paljon itsenäisesti ja kestää erilaisia kulttuurialaan liittyviä paineita.

Käytännön kokemus katsotaan ylivoimaiseksi plussaksi mutta emme katso pahalla myöskään korkeakoulututkintoa joltain aihetta liippaavalta alalta. Matkustusvalmius ja hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin kielitaito ovat hommassa välttämättömiä, espanjan kielitaito loistava lisä.

Kaikkein tärkeintä on itsenäinen ja luova ajattelu sekä oman työnkuvan kehittäminen. Työskentely tapahtuu tiiviihkössä yhteistyössä allekirjoittaneiden kanssa. Persoonallisuus katsotaan eduksi.

Vakituinen työsuhde alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan, tehtävässä 4 kk koeaika. Toiminnanjohtaja työskentelee lähinnä Helsingissä Aleksanterin teatterin toimistolla ja taiteelliset johtajat Kaapelitehtaalla, jossa on ryhmän studio.

Laita tulemaan vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja cv parin relevantin suosittelijan kera (yhteensä max 2 liuskaa) yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen info@compania.fi 30.11.2016 mennessä! Otsikoksi Toiminnanjohtaja. Kutsumme tähän hommaan pätevimmät hakijat haastatteluun viimeistään viikolla 49.

Kaari ja Roni Martin