Company Uusi Maailma hakee tanssijaa monitaiteiseen Subreal -näyttämöteokseen, akselilta katutanssi-showtanssi

ILMOITTAJA: COMPANY UUSI MAAILMA
3.8.2020

Subrealistinen maailmanjärjestys valmistetaan improvisatoristen harjoituksien ja kokonaisvaltaisen työryhmätyöskentelyn kautta kohti tarkkaan viimeisteltyä, läpisävellettyä vahvasti visuaalista esitystä, joka fuusioi vapaasti taiteen ja liikkeen eri tyylilajeja – esityksen genrenä sanaton visuaalinen teatteri/nykysirkus/fyysinen teatteri/tanssi. Teoksessa tulee olemaan kolme esiintyjää, joiden lisäksi ydintyöryhmässä on ohjaaja-koreografi-skenografi-tuottaja, valosuunnittelija-skenografi, ääniteknikko ja säveltäjä. Koreografiat muodostetaan yhteistyössä esiintyjän (tanssijan) ja ohjaajan kanssa.

Subreal kantaesitetään Keski-Suomessa 2021 ja pääkaupunkiseudulla 2022; kolme-neljä esitysjaksoa (4-7 päivää), jonka jälkeen pyritään järjestämään muita esityspaikkoja Suomesta ja/tai ulkomailta. Ensimmäinen harjoitusjakso, esityksen maailman luominen visuaalisista lähtökohdista, oli elokuussa 2019. Loput neljä harjoitusjaksoa (3-6 pv / Helsinki ja Keski-Suomi)) ovat syksyllä 2020 ja 2021. Ajat muutoin sopimuksen mukaan, mutta esiintyjien osalta 12.-14.9. on jo jouduttu sopimaan harjoitustilojen takia (HKI).

Vapaamuotoiset hakemukset (mieluusti videoviiitteiden kera) emailitse, lisätietoja puhelimitse (yhteistiedot alla). Hakemukset käsitellään joustavasti 6.8. eteenpäin -> sovitaan mahdollisimman pian henkilökohtainen tapaaminen / testitreenit.  Valinta tehdään elokuun 2020 aikana heti sopivan esiintyjän ilmetessä.

Palkkaus sopimuksen mukaan / tällä hetkellä mielellään vähän alle TES: Projekti on saanut tukea Suomen kulttuurirahastolta ja Taiteen edistämiskeskukselta, mutta kokonaisrahoituksesta puuttuu vielä joitakin tuhansia.

Company Uusi Maailma on vuonna 2006 perustettu viidessä eri maassa esiintynyt jyväskyläläinen monitaiteinen esittävän taiteen ryhmä, joka on tunnettu rohkeista ja omatyylisistä teoksistaan.

Subreal -videoteaser 1.0.: http://uusimaailma.org/fi/subreal-2/

Seija Hakkarainen
Taiteellinen johtaja-ohjaaja-tuottaja
Company Uusi Maailma
seija@uusimaailma.org
0505620476

www.uusimaailma.org