Confession Games – vapaaehtoisten esiintyjien haku

ILMOITTAJA: KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUS RY
22.1.2021

Keski-Suomen Tanssin Keskus tuottaa keväällä 2021 yhteisötaideteoksen “Confession Games”, jossa keskiössä ovat identiteettien, statistiikkojen, kysymyskaavakkeiden, moninaisuuden, tunnistamisen, tunnustamisen ja representaation kysymykset ja estetiikka. Teoksessa ei lähtökohtaisesti esitetä moninaisuutta, vaan ennemminkin esiintyjät itse kohtaavat omakuviaan ja yhteiskunnallisia heijastuspintojaan erilaisten kysymysten, tehtävänantojen ja pelien kautta. Teoksen ohjaa koreografi Samuli Emery.

Teoksen tematiikkaan liittyviä aiheita ovat mm.

  • henkilökohtaisuus, tunnustaminen, nähdyksi tuleminen
  • identiteetit, representaatio
  • monikulttuurisuus
  • vuorovaikutus ja kommunikaatio
  • autenttisuus

Teoksen harjoitus- ja esitysaikataulu:

  • harjoitukset: la-su 10.-11.4. ja la-su 17.-18.4.
  • kenraali + esitykset viikolla 16 (tiistai 20. – sunnuntai 26.4.)
  • Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus virittäytyä aiheeseen osallistumalla Keski-Suomen Tanssin Keskuksen ja Krampin järjestämiin keskustelutilaisuuksiin teoksen aiheiden tiimoilta maalis- ja huhtikuussa 2021.

Kiinnostuitko? Etsimme nyt teoksen esiintyjäjoukkoon aihepiiristä kiinnostuneita, moninaisista taustoista tulevia 18 – 80 -vuotiaita. Mitään ennakkotaitoa tanssiin tai näyttelemiseen liittyen ei edellytetä. Hae mukaan ajankohtaiseen teosprosessiin ja saa samalla arvokasta kokemusta esiintyjyydestä ja yhteisötaiteen mahdollisuuksista.

Haluatko mukaan? Lähetä sähköpostilla osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi nimesi, ikäsi, yhteystietosi, sekä yksi lyhyen lauseen mittainen paljastus tai yllättävä fakta itsestäsi. Tämä lyhyt lause voi olla juuri niin hauska tai vakava, suuri tai pieni, omituinen tai samaistuttava kuin sinä haluat. Liitäthän sähköpostiin mukaan myös selkeän kasvo- ja/tai kokovartalokuvan itsestäsi. Teoksen työskentelykieli on suomi. Teokseen valitaan hakemusten perusteella  15-25 esiintyjää.

Tiedusteluissa tai kysymyksissä ota yhteyttä osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi