Creating space for creativity – verkkoseminaari kehollisesta työskentelystä erityisryhmien kanssa 27.2.

ILMOITTAJA: LIISA PENTTI +CO
17.2.2021

Creating space for creativity – collaborative processes with special needs groups/
Englanninkielinen verkkoseminaari kehollisesta työskentelystä erityisryhmien kanssa

Lauantaina 27.2. klo 15:30–18

Linkki seminaariin: https://us02web.zoom.us/j/89345165488
Seminaari on maksuton ja keskustelu käydään englanniksi.

Creating space for creativity -seminaarissa neljä tanssitaiteilijaa ja pedagogia kertovat työskentelystään erityisryhmien ja erityisesti autismikirjon henkilöiden parissa. Saša Asentić (DE/Ser), Trude Cone (USA/NL), Sally Davison (UK/FI) ja Liisa Pentti (FI) ovat esitys- ja tanssitaiteilijoita, joiden työssä yhdistyy halu ja kiinnostus avata tanssintekemisen maailmaa ja kehittää sen kehollisia työskentelypraktiikoita yhteistyössä erilaisten ryhmien kanssa. Kullakin puhujalla on laaja-alainen ja monipuolinen työhistoria esimerkiksi kehitysvammaisten ja autismin kirjoon kuuluvien henkilöiden parissa.

Miten tanssintekemisen  prosessien kautta voidaan avata autismin kirjon ja oppimisvaikeuksia omaavien henkilöiden omaehtoista toimijuutta ja luovuutta? Miten kehollisuus on läsnä työskentelyssä ja miten nämä prosessit tukevat heidän arkeaan? Seminaarissa kuullaan puheenvuorot jokaiselta neljältä taiteilijalta, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella puheenvuorojen herättämistä ajatuksista. Puhetta seminaarissa johtaa Zodiakin yleisötyövastaava Katja Kirsi.

Tanssiryhmä Liisa Pentti +Co toimii seminaarin koollekutsujana sekä järjestäjänä yhteistyössä Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Goethe-Institut Finnlandin kanssa.

Facebook-tapahtuma
Verkkosivut