DaCi Finland Summer School 2020! Tanssitapahtuma oppilaille

ILMOITTAJA: DACI FINLAND RY.
16.1.2020

TANSSITAPAHTUMA OPPILAILLE
DANCE AS YOU ARE –

DaCi Finland Summer School 2020!

Järjestetään Kuopiossa 7.-10.6.2020 yhteistyössä Kuopio tanssii ja soi-tapahtuman kanssa. Suuren suosion saavuttaneet vuoden 2015 ja 2017 DaCi Nordic ja DaCi Europe – tapahtumat saavat saa nyt jatkoa!

DaCi Finland Summer School 2020 on kaikille avoin tapahtuma, joka kokoaa yhteen 7-19-vuotiaat tanssioppilaat, huoltajat ja opettajat ympäri Eurooppaa. Myös koreografit, tanssintutkijat ja taidekasvatuksen ammattilaiset ovat tervetulleita mukaan.  Toteutamme taidekasvatuksen ideologiaa – Jokainen voi tanssia sellaisena kuin on.

Tapahtuman ohjelma sisältää tanssin työpajoja lapsille, nuorille ja opettajille.  Ryhmillä on mahdollisuus esiintyä tapahtuman aikana Kuopio Tanssii ja Soi avajaispäivänä torin esiintymislavalla. Ryhmien esitysten teemana on ”Dance as you are” – tanssi sellaisena kuin olet. Työpajoissa työskennellään ikäryhmittäin.

Tapahtuman opettajiksi on kutsuttu mm: Julia Koneva, nykytanssi (Tallinna), Maikki Koivuniemi, show (Oulu), Jaana Saaranen, baletti (Helsinki), Maija Mämmi, katutanssi (Kuopio).

Osallistuminen ja esiintyminen

Osallistujaryhmää kohti täytyy olla vähintään 1 huoltaja / 10 oppilasta. Oppilas voi osallistua myös ilman ryhmää. Opettajat voivat osallistua tapahtumaan myös ilman omaa ryhmää.
Katso tiedote ”Opettajien koulutus”.

Osallistuvat ryhmät voivat työpajojen lisäksi halutessaan esiintyä tapahtumassa. Esitys tapahtuu Kuopion torin esiintymislavalla. Tanssilaji on vapaavalintainen.
Esityksen kesto enintään 4 min, esityksen musiikki toimitetaan etukäteen sähköpostilla dacifinland@gmail.com. Tiedot esiintymisestä kirjataan ilmoittautumislomakkeeseen. Tarkemmat esitystiedot voi lähettää myös lähempänä ajankohtaa. Esityspäivänä on mahdollisuus läpimenoon esiintymispaikalla

Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.3.2020. Ilmoittautumisella vahvistetaan ryhmien osallistuminen, varataan majoitus, lounas sekä tilataan tapahtumapaidat. Laskut kurssista lähetetään ilmoittautuneille 15.4. mennessä. Laskun eräpäivä on 30.4.

Linkki ilmoittautumiseen https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=36ZpABLI3U2GzkKsbGEydQ2ckD_Bw0RGtgVgqbdOG0VUMEJHOUFXWENKSlI0TzhQRjNTOEs3NlE3TS4u

Huomioikaa että ilmoittautumista ei voi muokata.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa ja ryhmäkohtaiset aikataulut lähempänä ajankohtaa.

Osallistumismaksu kesän tapahtumaan

Tanssijoiden osallistumismaksu 7.-10.6. on 160 € / sisältää 3 -4 h opetuksen päivittäin ja oheisohjelman liitteenä olevan alustavan lukujärjestyksen mukaan.

Katselupassi ryhmän huoltajille 60 €, 8.-10.6 väliselle ajalle, mikäli huoltaja haluaa seurata tanssitunteja. Huoltajat, jotka eivät osallistu tanssituntien seuraamiseen maksavat vain lisäpalveluista kuten majoituksesta, ruokailusta ja paidoista.
Koulumajoituspaketti, Kuopion Klassillinen lukio (os. Opistotie 1 70200 Kuopio)

7.-10.6. yht. 60€/oppilas. Majoitus sisältää aamupalan. Oppilaille mukaan oma makuupussi ja patja.

Huoltajien majoituspaketti 7.-10.6. yht. 75€/huoltaja. Majoitus sisältää aamupalan ja patjan.

Lounaspaketti 8.–9.6.

20 €/henk., lounas majoituspaikassa

Tapahtumapaita

Väri harmaa, painatus pinkki tai turkoosi
Hinta 10€ lasten koot, 15€ aikuisten koot
Lasten koot: 130 cm, 140 cm, 150 cm
Aikuisten koot: XS, S, M, L, XL, XXL

Tapahtuma pitää oikeudet muutoksiin ohjelman ja kouluttajien suhteen

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua 31.3. mennessä kuluitta. Tämän jälkeen kurssimaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Tapahtuman järjestäjillä on oikeus peruuttaa kurssi ilmoittaen siitä 30 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Tällöin kaikki maksetut maksut palautetaan täysimääräisinä ilmoittautuneille.

Lisätiedot: DaCi Finland ry
dacifinland@gmail.com

Ryhmäjako toteutetaan ilmoittautumisten perusteella ja tiedotetaan lähempänä tapahtumaa. Tanssituntien kesto 60–75 min.

Lisätiedot: https://www.dacifinland.fi/ajankohtaista